21 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Evo Start&Stop Yardım?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Yusuf Aykılıç
    yaykilic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    28/09/2010
    Yaş
    45
    Mesajlar
    7
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Edilen teşekkür: 0

    Standart

    İlginize teşekkür ederim.

    Sanırım servise bu konuda baskı yapıp bir hal çaresini onların bulması gerekecek. Cevaplarda belirtildiği gibi sistem menüsüne keşke start%stop özelliğini defult kapalı yapabileceğim bir seçenek koysalardı.

  2. #2
    Selcuk Demiray
    tarrega - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    04/05/2010
    Yaş
    61
    Mesajlar
    82
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 15

    Standart

    Alıntı yaykilic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlginize teşekkür ederim.

    Sanırım servise bu konuda baskı yapıp bir hal çaresini onların bulması gerekecek. Cevaplarda belirtildiği gibi sistem menüsüne keşke start%stop özelliğini defult kapalı yapabileceğim bir seçenek koysalardı.
    İngiliz forumlarında açtığım konuya bir kişi, deneme sürüşü yaptığı araçta bu özelliğin kapatılmış olduğunu yazmış, nasıl yapıldığını bilmiyor ama eğer yolunu bulup uygularsanız araç garanti dışı kalabilir şeklinde uyarıda bulunmuş. Az önce ben de kitabından sigortalara baktım, Stop-Start sistemine ait bir sigorta göremedim. Bulsaydım sigortasını çıkarıp deneyecektim.

Benzer Konular

  1. Start & Stop sorunu yardım!!
    iyte tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 26
    Son Mesaj: 17/04/2018, 08:45
  2. START STOP stop etti???
    xarsi tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 21
    Son Mesaj: 05/08/2014, 02:38
  3. START-STOP--- yardım!!!!
    puntor tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 14/02/2012, 18:33
  4. START-STOP--- yardım!!!!
    puntor tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 14/02/2012, 17:14
  5. Start & Stop Hatası Acil Yardım !
    ilkerix tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 7
    Son Mesaj: 21/12/2011, 01:01

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com