bugün de çalıştı. Nasıl yaptıracaz bunu mutlaka değiştirmek mi gerekiyor. Bazı arkadaşlar ustalara yaptırmış acaba tamir edilebilir mi?
bugün de çalıştı. Nasıl yaptıracaz bunu mutlaka değiştirmek mi gerekiyor. Bazı arkadaşlar ustalara yaptırmış acaba tamir edilebilir mi?
nereden bulacaz çıkmasını
ya yapılan işlemi anlatabilirseniz buradaki ustaya tarif edip yaptırabilirim aslında
abicim bir soruver bakalım ya zaten benim onu yaptırabilmem 1 ayımı alır 2 hafta da hiç binmeyecem seminere gidecem
tamamdır ozaman ben sorar size dönüş yaparım 100-150tl arası bişeydi yanlış hatırlamıyorsam fiyatı normaldo o sargıyı komple sinyal kollarıyla verdikleri için tek onu alınca fiyatı yüksek çıkıo sıfırının fiyatıda 380tl idi en son 1 ay önce bilgi verim dedim ben yine dönüş yaparım size saygılar...![]()
teşekkürler sizden haber bekliyorum.
Arkadaşlar merhaba, sinyal koluyla ilgili problemi sanayide kısmende olsa yaptırdım. Tam göbekte, bilgisayar enerji kablosuna benzer ama daha ince tabi bi kablo var, tüm dağıtım işini o hallediyor, sanayide o kablo değiştirildi. Fakat üzerinden çıkan kablo 12 kanallı, ustanın elinde olan malzeme 7 kanallı olduğu için sadece korna ve airbag hattını bağlattırdım, kumanda tuşları şuanda çalışmıyor. Usta yeni malzeme siparişi bekliyor, gelince 7 hatlıyı normal 12 li olanla tekrar değiştirtecem. Gördüğüm kadarıyla her ustanın yapabileceği bi iş değil, bilindik birisine yaptırtmak lazım.
aynı sorun bende de var ankarada yaptırabileceğim iyi bir usta bilen varmı yoksa serviste bayıla bayıla vericez 450 tl' yi
genede sen bılırsın ama arkadasım benımde basıma boyle bır olay geldı usta bana halledebılecegını soyledı ve hallettıde ama sadece 1 haftalıgına hallettıdaha sonrasında sınyal kolu uzerınde bulunan ses ve kanal degıstırme dugmelerım kornam ve aırbag ısıgım yenıden yanmaya ve calısmamaya basladı fak bır bılgı notu dusmek ıstedım en temızı servıs benım dusunceme gore
Merhabalar herkese. Arkadaşlar bugün 2006 1.4 fire dynamic gp için bir satıcıyla görüştüm. Aydın fiat bayii poyraz otomotivde ekspertiz raporu aldım. herşeyin iyi durumda olduğunu sorun olmadığını söylediler.
Servise gitmeden öncede satıcı arkadaş kısa bir süredir marşa bastıktan sonra arada airbag ikaz lambasının yanıp söndüğünü söylemişti. Bende oradaki görevliye söyledim, eleman tam sol kırdığında lamba yandı. Kesin bir şey söyleyemeyeceğini belirtti. Bakıma geldiğinizde hallederiz dedi.
Bende buradaki yorumları okuyunca korktum doğrusu, acaba bu da aynı sorun mu?Yarın devir işlemlerini yapıcaz, ne dersiniz, ne yapmalıyım.
direksiyonun içinde içinden sanırım 12 idi ince ablonun geçtiği şerit var aynı geniş don lastiklerine benziyor
işte o şerit direksiyonun içinde sarılı ve direksiyonun elektroniği düğmeler korna falan airbag in tüm akımı sanırım ondan geçiyor.. ve direksiyonun hareketine göre o şerit kablo sarılıp açılıyor.. böylecezamanla içindeki kablolar kopabiliyor.. bende oldu oradan biliyorum .. henüz yaptırmadım.. servis airbag deişecek gibi saçma bir teşhis koydu ama alakası yok...
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│
Teşekkür ederim içim ferahladı resmen.![]()
Güncel...
Bugün ben de farkettim. Şuan sadece sağ şarkı atlama düğmeleri çalışmıyor. Söküp bakacağım, burada çok yetenekli bir telefoncu arkadaşım var. 12 kanallı don lastiği görünümlü kablodaki lehimleri rahatlıkla yapabilir gibime geliyor.
Şimdi, şu kabloya nasıl ulaşabilirim? Detaylı bir sökme tarifi yaparsanız sevinirim.
Kim bilir, başarıya ulaşırsak, belki diğer arkadaşları da bu gibi bir sorundan kurtarmış oluruz.
Grande Punto, sözüm sana;iyisin hoşsun da şu ufak tefek can sıkıcı elektrik arızaların olmasa.
Ama bundan sonra Japoncuyum inşallah arkadaş, tercihen mitsu, sonra honda, bir ihtimal toyota. Sağlam mekanik, üzmeyen elektronik.
Arkadaşlar, şu soketi nasıl sökebiliriz? Eğer tarif edebilirseniz, kabloyu söküp, tamir edilip edilemeyeceğini öğrenmek için arkadaşıma götüreceğim. Kendisi alanında uzman bir kişidir.
Evet sorumu tekrarlıyorum;
Direksiyon içindeki o sarmal kabloya nasıl ulaşabiliriz? Airbag yazan kısmı kanırtmamız mı gerekiyor? Resimli bir şekilde gösterirseniz daha da makbule geçer.
Bir daha sorayım, direksiyon göbeğindeki 12 kanallı kabloya nasıl ulaşacağız arkadaşlar? Şu an en önemlisi kornamın da gitmiş olması. Onu tekrar devreye soksam yeter benim için.
Acil yardım arkadaşlar..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri