Bel desteğinin kolçakla hiçbir alakası yok arkadaşlar. Bu arabanın koltuk yapısıyla ilgili birşey. Fabrika çıkışı bel destekli koltuk vardır ya da yoktur. Sonradan yaptırılan birşey olduğunu sanmıyorum bel desteğinin. GP aracınızıa sonradan kolçak monte ettiğinizde el freninin arkasında kalan bardaklığın üstü kapanıyor ve kullanamıyorsunuz. Herhangi bir parça değişikliği yapılmıyor. Monte edilen kolçağın kol dayama bölümü ileri geri hareket edebiliyor. Ayrıca, kolçağın yükseklik ayarı mevcut. Bir de kolçağın kol dayama yeri eşya saklama gözü olarak kullanılabiliyor. Ben içine sigara, parfüm, kabıyla beraber güneş gözlüğüm ve evin anahtarlarını koyuyordum gayet rahat alıyordu.
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
Ozan hangi aracın bel desteği için konuşuyoruz bunu. Benim fiorino'da kendinden bel desteği var sürücü koltugunda.Onun ayar yeri de sol tarafta. Yani kolcakla ilgisi yok. Saattığım GP'ye de zaten sonradan takmıştım kolçağı, onun da bel desteğiyle bir ilgisi yoktu. Senin bahsettiğin nasıl bir kocak ki üzerinde bel desteğinin ayar yeri var? Ben hiç anlamadım resim filan yok mu acaba eklesen...
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
abi resim bulmak zor olur heralde bi arıyım ama.
grande puntonun(emotion veya konfor paketli) versiyonlarında. elektrikli bel desteği var bunun kumandası kolçağın ayak kısmında.
ekleme resim buldum:
![]()
Konu OzzY tarafından (02/11/2010 Saat 18:39 ) değiştirilmiştir.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Ozan süpersin.Resim için eline sağlık. Emotion veya konfor paket GP'de elektrikli bel desteği oldugunu ben bilmiyordum.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri