çok geçmiş olsun.
bu kadar bir hasarda kasko hasarsızlığının bozulacağını sanmam.
tanıdık bir servise gidin. cebinizden para çıkmadan hallederler.
olmadı sizden bir beyan alırlar en fazla siz çarpmış yada size çarpılmış da sonradan gördünüz gibi bir beyan alır o kadar.
hocam öncelikle çok çok geçmiş olsun bu iş Autoking işi hemen git halletsinler kasko falanda bozulmaz mini hasardan hallederler çektirme usulüyle hem boya yapılmamış olur açıkcası böyle bir hasar için araban boyanırsa üzülürüm boyalık kaportalık bir işi yok bundan daha büyük göçükleri Autoking'in hallettiğini gördüm bursada olsan hemen yardımcı olurdum sana 1-2 saat içinde aracın hazır olurdu
oto yıkamacıya gelince yapılacak tek şey var kafanı kullanıcaksım kesin çare
autkoking bunu yapar. hasarsızlık için yıllık kaç hakkın var bilmiyorum. sonuçta kaskonu yıllık olarak yeniliyorsun kaskon dolmak üzereyse kullanabilirsin.
kaskosunu kullanmasına gerek yok mini hasar bunu halleder kaskoda bozulma zbir yılda 5 kez mini hasar hakkınız vardı muhtemelen benim öyle
mini hasar kuralları kasko poliçesinde yer alıyor.
orada belirtilen hasarlar dışında (kaç cm olduğuna kadar verilmiştir), gittiğiniz servis ile anlaşarak birşeyler yapabilirsiniz diye düşünüyorum
geçmiş olsun.
öncelikle geçmiş olsun,
berkeraaa'nın yorumuna katılıyorum. Eğer orada hasar olduğundan emin olsam onlara kabul ettirmeden, ben aracı oradan almazdım. Hala girişte ve çıkışında kamera kayıtlarını kontrol ettirebilirsiniz. 200-300 TL den değil ama bu şekilde birinde kalmaz paranız.
Bence de ~200 TL'ye yapılır. 5 sene 2 araçta Anadolu Kasko kullandım bu tarzda her sene 2 hasarı yaptırdım hiç kaskom bozulmadı !!! Mini kaskosu vardı aracın 2 tane 750 TL ye kadar hasarda bozulmuyordu. Ben de dilekçe yazıyordum şu şekilde hasar oluştu vs diyerek yaptırıyordum alıyordum masrafı.
Bu şekilde bir kaskonu inceler misin? büyük ihtimal senin de böyle sorunsuz yaptırabileceğini düşünüyorum hem bunlar kaza kayıtlarında çıkmıyor!
05 Alfa 156 1.6 Dist. (2004.10 - 2009.10) --- 09 Nissan Qashqai Tekna Exec. (2009.12 - ...) --- 06 Grande Punto Starjet (2010.05 - ...)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri