sıcaktan yapmış olabilir.
mrb herkese iyi aksamlar bir sorum olacaktı;
BUGUN OTOPARKTAN CIKTIM İLKBASTA DİKKAT ETMEYNCE YOLDA GOZUME CARPTI ABS LAMBASI YANIYORDU.HEMEN KENARA CEKTIM GELEN UYARI ABS DEVRE DISI-DİYORDU.sonra aracı yenıden calıstırdım öle bi uyarı gelmedı neden olabilir bu ?sakıncası varmıdr? frenler de gayet iyi tutuyor..yardmcı olacak ark bekliyorum lütfen...
sıcaktan yapmış olabilir.
kullanma kılavuzunu okudum geçenlerde bu tür sorunlarda en yakın Fiat bayine gösterin,önce yanıyor sonra sönüyor her ihtimale karşı baktırın derim içiniz rahatlasın..
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
banada oldu geçen
oluyor arada, alfa da da oluyor
normal bu tarz şeyleri.
biraz sert fren yapıp abs çalışıyormu bakın
BAZEN ABS SENSÖRÜNDE TEMASSIZLIK MEYDANA GELEBİLİYOR
şu an için abs ışığın yanmıyorsa ve sert fren yaptığında abs devreye giriyorsa
sorun yok demektir
bir daha yaparsa baktırmak gerek
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
el freni cektiniz mi hic aracta hareket halindeyken.
EVOEVOEVOEVOEVO
Koray ben onu bazen el freni cekince ABS yanıyor o yüzden sormustum ben iki kere toyota ve bmw de cektim ısık yandı bir müddet sonra stop edip calıstırınca söndü arkadasta belki el freni cekmiştir diye dediydim ama iyi oldu evoda hic denememiştim bide ben deneyeyim bakalım nası dönüomuş
EVOEVOEVOEVOEVO
deneme amaclı birsey yapmıstımda abi. kipa otopark cok guzel biryer
Bir extra açıklama fren müşürü arızası durumunda da böyle yapıyor sonra düzeldi gibi görünüyor ama ilerleyen zamanlarda sıksık tekrarlıyor böyle durumlarda garantiden değiştirin fren müşürünü yada serviste 10 dakkada değiştiriyorlar 80-100 liracık bişey başıma geldi oradan biliyorum
iyi aksamlar frene hafif dokundukca sanki gaz verir gibi devir saati yukseliyordu bista yokus inerken depraja basinca normale dondu ama frene az bisi dokununca yavasca sanki abs devreye grirecekmis gibi pedal ufaktan titriyordu daha dokurkenden sonra hilholder esp asr hepsi devre disi ciktti evein onune geldim stop edip bida calistirdim bu sefer de abs esp asr hilholder hepsi devre disi diyor stop edip bidaha calistirdim gene ayni sizce sorun ne olabilir aracim 2011 punto evo 1.3 mltjt
Iyi gunler ismim ufuk istanbul dan.uc gun once memleketim giresuna gidip 2011 punto evo 1.3 multijet 81bin km arac aldim.araci cok begenerek aldim.ve su an aracim esp hill holder devre disi bazemde abs devre disi hatasi veriyor.hevesle aldigim aracta su an hayal kirikligi yasiyorum.bilgisi olan varsa yardiminizi bekliyorum...
Ufuk Bey, çok iyi bir FIAT Servisi'ne gidin. Fren Müşürü arızası alıyorsunuz. Fren Müşürünü kontrol ettirin. Sorun düzelecektir. Hataları Fiat Hata Tespit Cihazından sildirmeyi unutmayın. Üzülmeyin. İyi günler.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri