sanırım diffüzörün ortasındaki çıkıntıyı soruyorsun..far sensörü olan GP lerde sensör oluyor orda..
Selam arkadaşlar torpidonun camla birleştiği tam orta kısımdaki yuvarlak çıkıntılı bir tıpaya benzeyen bişey var bu ne işe yarıyor bilen varmı saygılar.
sanırım diffüzörün ortasındaki çıkıntıyı soruyorsun..far sensörü olan GP lerde sensör oluyor orda..
uzaktan kumandalı anahtarın alıcısı kardeşim.
hangisi doğru şimdi kafam karıştı
kimi yağmur sensörü diyordu kimide sizin gibi uzaktan kumanda alıcısı felan diyor iyice karıştı![]()
benim diffüzör serviste değişmişti orda adam baktı seninkinde sensör yokmuş dedi far sensörü içinmi orası dedim evet dedi...
benim araç active bendede var.fakat bilirsinizki sensör mensör yok bizde......?
yağmur sensörü camda olur aynanın arkasında siyah olan yerde sileceğin süpüreceği yerde olur..
diffüzörün ortasındaki far sensörü içindir...
servise sorduğumda sensör için yuva demişlerdi..
2008 Grande Punto 1.3 Multijet 75 HP Active & 2011 Bravo 1.6 Multijet 105 HP Dynamic Plus
Let the music play!
activdeki ne o zaman? merak ettim şimdi yaa....
Dijital klimalarda gunes isigi sensoru...
benim araçta aldığım günden bu yana kumandayla açmak ve kapamak sorun oluyor.aracın yanına çok yaklaşmak gerekiyor.sizdede öylemi?
Konu tekrardan hortlamış... Gökhan ışıklı kardeşim bu konu forumda çok tartışıldı ve sonuca bağlandı araştırırsan.. o parça dijital klimalalı araçlarda klimanın güneşe göre kendini ayarlamasına yarıyan bir sensör.. Tüm puntolarda var ama dijital klimasız araçlarda içi boş sensör yok yani.. O parçanın merkezi kilitle yağmur yada far sensörüyle hiçbir alakası yok...
Sağolasın abicim... Ancak foruma bakabildim hatta 1 haftadır forumdan uzak kalmamdan dolayı dün izmir grubuna bomba yaptım iftar yemekleri geçen haftaymış bu hafta gibi onlara yazı yazdımGenelde servisler ezbere çalışıyor ve fazla bişeyden anlamıyorlar... Bendekiolay o parça ile ilgili gözlemim güneşli havada klima istediğim kademede üflüyor ama tünele yada gölge olduğunda klima devri düşüyor...
pek fazla uzaklaşma orçunum aranan arkadaşlarlarımızdansın..
Eyvallah abim sağolasın... İşlerden dolayı fazla giremiyorum ancak haftasonları full aktif olabiliyorum...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri