Bugün benim akü de sürpriz yaptı. Taşucuspor - Erdemli Belediye Spor Süper amatör lig maçını izlemeye gittik hava çok rüzgarlı olduğu için arabadan izliyorduk. Maç bittikten sonra hadi gidelim dedik kontağı açtım marşa bastım tık diye bi ses geldi göstergeler bi garipleşti. kontağı açınca yanan lambalar yanıp sönmeye başladı arabayla henüz 3. günümüz olunca önce bi şoka uğradım. sonra motor kaputunu falan açtım bi oynadım kutup başlarıyla falan tabi ne işe yarayacak ben de bilmiyorum ordan da fayda yok. servisi aradım kontağı açınca göstergeler yanıp sönüyor titriyor dedim çıt çıt çıt ses geliyor motordan dedim yol yardımı gönderiyoruz dedi direk yok istemez dedim kapattım. Sonradan bi ustanın telefonunu bulabildim neyseki dışardan bi aküyle çalıştırdık arabayı sanayiye giderken yolda bi selektör yapmak durumunda kaldım far kolunu kendime çektiğim an araba 100km/h hızla giderken stop etti kolu bırakınca tekrar çalıştı. Böyle enteresan olaylardan sonra sanayiden 60 Ah lik bi Mutlu aküyle beraber çıktık. sorunumuz biraz masraflı ama kolay halloldu. Sağlık olsun diyelim