Arkadaşlar merhaba,

Bundan 40 gün önce aldığım aracımı güle oynaya kullanırken çok geç farkettiğim ( bir dostumun dikkatli bakışlarından kaçmayan kusurlar ile ) bütün keyfimin kaçtı. Daha sonra bilen anlayan 1-2 kişiye daha danıştım ancak sizlerden de bilgi ve tavsiye almaya ihtiyacım var.

Önce bagaj kapağının kapalıyken sol çamurluğuk ile sıfır, sağ çamurluk ile 3-4 mm ( neredeyse yarım santim ) hiza farkı olduğunu, kapağın çamurluğa göre daha fazla içeride kaldığını farkettim. Kapa açıkken köşelerdeki takozları gevşetip sıkarak bu hizalama sorunu gideriliyor ama bu seferde o köşedeki yuvarlarlak takoz düşecekmiş gibi duruyor.

Sonra sağ arka kapının sağ arka tekere yakın köşesinin 2-3 milim dışarıya çıkık olduğunu gördüm. Diğer kapı ise kusursuz bir şekilde sıfırdı.

Bagaj kapağını açtığımda kapağın cama geçişteki cizgi hizasında tam köşebentlerin altındaki kaynak izlerinin sol tarafta pürüzsüz sağ tarafta ise sanki işlem görmüş gibi göründüğünü fark ettim.

Tabi bu kadar süre sonra farketmekte ayrı bir başarı ama nihayetinde ilk arabamı almanın sevinci ile detayları görmem uzun sürdü.

Sonuçta araba sağ arka çamurluktan işlem görmüş gibi görünüyor.

Şimdi farklı kişilerin farklı yorumları var, önemli şeyler değil diyenlerden, git mahkemeye diyenlere kadar.

Size sormak istiyordum, siz olsanız ne yapardınız? Ve bunu daha önce yaşayan duyan var mı?

Tşk.ler...