Alıntı skydome Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kardeşim sana tavsiyem 600 tl karşılığında aracın yazılımıyla oynayıp motoru güçlendiriyorlar...70 bg. oluyor sana 90 bg...Sorunun net bi şekilde çözülür...Maalesef multijet fiatların kronik sorunu kalkışlar...Bende Brao var klima açık değilken herhangi bir sorun yaşamıyorum fakat klima açıkken düz yolda bile stop etme eğilimi gösteriyor araç...Hele klimalı olarak yokuşlarda kalkmamaya özen gösteriyorum...Stop etmiyor ama her an edecekmiş gibi oluyor ettirdiğim de oluyor...
Motor gücünüz 105 HP, motor hacminiz 1598 cc, torkunuz yüksek. Aracınızın net ağırlığı 1320 kg ve lastik ebatlarınız 205/55 R 16 olması belki çekişi biraz olumsuz yönde etkiliyordur fakat buna rağmen bu tip sorunlar yaşıyor olduğunuzu duymak, Fiat 'tan iyice soğumama neden oluyor.

Alıntı vociay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben benzinli 77bg motorumla hiç bir sorun yaşamıyorum tam yükde en dik yokuşlar dahil.Multijet 90 bg dizel motorun bir SORUNU olmadığı takdirde ürettiği yüksek döndürme momentini SORUNSUZ aktarma organlarıyla tekerleklerine ilettiğinde hiçmi hiç sorun yaşamaması lazım.
Ortada bir sorun olduğu kesin