biraz elbecerisi ister yamulan tırnakları gireceği istikamete göre düzelt,baktın olmuyor bi kaportacıya git hemen takacaktır,hazır boyamış olduğun pajurundan da olma...
Ön ızgaraları boyamak ıcın soktumm. alt ızgarayı zor soktum boyadım ama bidaha oturtamadım acaba sorun nerde .. bastakı ve sondakı tırnaklar oturuyor dıerlerı dısarıda kalıyor.. almaya kalksam acaba pahalımıdır alt ızgara ??
Hadi Abisi .)
biraz elbecerisi ister yamulan tırnakları gireceği istikamete göre düzelt,baktın olmuyor bi kaportacıya git hemen takacaktır,hazır boyamış olduğun pajurundan da olma...
abı tırnakların hepsi saglam sekılde duruyor bant sarım otursun dıye yıne oturtamadım tampon kırılacak gıbı oluyor. duzelttırıp oylemı denıyeyımm yanii
Hadi Abisi .)
evet bende bir ara bayağı uğraşmıştım çözüm çok basit.üst ızgaradan elini plakanın arkasına doğru olan kısıma kadar sokuyorsun oraya destek vermiş oluyorsun esnememesi lazım sonrada alt ızgarayı ittiriyorsun cuk diye oturuyor
tutku kardeşim,tırnaklar ve tırnakların oturduğu yer sağlamsa bant sarmana gerekyok,tırnaklar nizami girecekleri yere baksın pajurun sağ uç ve sol ucunu aynı hizada yaklaştır.bütün tırnak uçlarını yuvalara yanaştır, sonra soldan sağa doğru yumruğunla sıra sıra hafifçe döverek komple her tarafına sırayla vur,korkma kolay kolay kırılacak bişey değil,sadece tırnak yuvasına tam girmemişse tam oturmaz,ozaman tekrar çıkar işlemi baştan yap,hadi güzel haberler bekliyoruz senden...
Alt ızgara serviste 55 TL idi 2009 sonlarında almıştım bilgin olsun Tutku...
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
Once alt sonra ust izgara takilmali. Ustteki bosluktan elimizle tamponun arkasina destek yapiyoruz ve bu sekilde alt izgarayi takiyoruz.
ancaaaak,
üst panjurun iç tarafından plaka boşluğuna arkadan destek yapabileceğimiz bir boşluk yok![]()
evet ben o köpüğe hiç dokunmadım kayar falan diye
ancaak tamponu sökmeden de bu işi benim gibi halledebilirsiniz.
aracı lifte kaldırıntamponu alttan tutan 2 veya 3 vida var onları gevşetin ve aradan uzun demir bir çubuk sokun. tam plakanın arka kısmına basınç uygulayacak şekilde sabitleyin ve panjurun tırnaklarını rahatlıkla oturtun
bu da başka bir çözüm, test edildi onaylandı![]()
![]()
yav hiç bişeye gerek yok alt ızgaranın önce alt tırnaklarını yuvalarına oturttur..sonra üst kısmınıda iktir içeri..sonra bama güme giriş sağdan soldan oturur..bişeyde olmaz..tecrübeyle sabit...üstte aynı sekilde sağdan soldan vurdurarak oturtursunuz
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
okadarda fazla vurmayın önde sensörler var sonra havayastığı güm olmasın
tampona yumrukla filan açılmaz havayastığı değil yumruk kaza tekme atın isterseniz, o demire sağlam bi darbe gelmesi lazım.
+ kontağında açık olması lazım
ayrıca ufak bi kaza yaptım(çamurluk yerinden oynadı farın ayakları kırıldı tekmeden yumruktan daha ilersi yani) açılan kapanan bişey yok...
Ne Mutlu Türküm Diyene!
ozan başımdan geçen bir olayı anlatayım size araç çalışır vaziyetteyken arkadaşımın aracına bisikletle çocuk çarptı araç park halindeydi bisikletli çocuk yaklaşık 5-6 yaşlarındaydı havayastıklarının ikiside gümledi sonuç olarak kasko karşılamadı kullanıcı hatası maliyet 4500 tl
düz tornavidaya peçete sarın ucuyla tamponun ortasını esnetin tek tek tırnakları yerine sokun. serviste yaptırmıştım hiç te hasar kalmadı esnemeden dolayı.
abiler cok ugrastım ama yapamadım olmuyor aksesuarcıya goturdum oda takamadı. serwıs yoLu gozuktu gıbı :
SS
Hadi Abisi .)
Eski aracımla bir kaza yapmıştım.Fotoğrafları aşağıdadır.Bu durumda dahi hava yastıkları açılmamıştı.
Eklenti 9529
Eklenti 9530
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri