o zaman bizimki bir talihsizlik ben canlı şahit olduğum için yazdım dikkatli olun diye sonuçta az para değil
valla 3 arabanında üst ve alt ızgaralarını boyadık defalarce çıkarıp taktık defalarca giriştim elim şişti hatta..yinede bisey olmadı
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
o zaman bizimki bir talihsizlik ben canlı şahit olduğum için yazdım dikkatli olun diye sonuçta az para değil
ızgaları otutturdm herkese tşk.
Hadi Abisi .)
Otoparkta biri tıklamış, şimdide benimkiler dışarı fırladı iyimi
Servistemi yaptırdınız?
yok abi kendm yaptm.ust ızgarayı sök. elini arkaya sok hangı tırnak gırıcekse onun ıc tarafından kuvvet uygularak ön taraftan ızgarayı itikle tık diye yerıne oturuyor.
Konu tutkuaydin41 tarafından (23/08/2010 Saat 14:09 ) değiştirilmiştir.
Hadi Abisi .)
Tutku bu üst ızgarayı sökmek kolaymı, sert bir maddeden yapılmış gibi çıkarırken kırılmasın.
abı sen sımdı bunu sag taraftan cek hemen gelıcek snra aca aca gel sola dogru .ustten asagıya bastırabılırsın saglı sollu cekerek cıkıyor ıste. ust ızgaranın tırnkları sert dıkkatlı ol cıkartıncada fıat logosu yere gelıcek sekılde bırak. alt ızgarayı da takmadan tırnakları yukaarıya dogru kastır yumusak tırnaklar
Hadi Abisi .)
Evet üst ızgarayı sökünce gayet kolaylaşıyor durum.Güç denemesi yapmaya gerek kalmıyor.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri