Alıntı dallix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aracınızı öncelikle iyi bir tamirciye götürmeniz lazım bunuda oturduğunuz şehirdeki bilinçli insanlara sorabilirsiniz,ben turbo satış ve tamir servisi sahibiyim anlattığınız pompa enjektör ve turbo arızaları giderildiyse son kalan ihtimaller şunlar.

Hava akış metresi soketlidir ve multijet hava akış metresi yazarsanız google a görürsünüz o soketi yerinden sökün ve aracınızın çekişi bariz şekilde artarsa hava akış metresini orjinal ve sıfır olarak değiştirin.

katalitik konvektör tıkalı veya kırıksa aracınızın egzos sistemi tıkalı demektir eğer katalitik konvektör tıkalıysa yenisiyle değiştirin veya içini boşalttırın.

bunlada çözülmezse arızanız intercooler delik olabilir bunuda turbo hortumları içinde 40 50 gr yağ varsa anlarsınız,intercooler, turbo, demir ve silikon hortumlarının patlak çatlak olmadığına emin olun turbonun yanında bulunan wastegate adlı basınç dengeleyicisiniin aşırı derecede sıkılı olmadığına emin olun bu yazdıklarımı kağıda yazıp tamircinize götürün.
salih bu yazmış olduklarını aşağı yukarı hepsini uyguladım gibi katalitik konvektörü boşalttırdım hava akış metrenin fişini çektim hiç bir değişiklik olmadı pompa ve enjektörler kontrol edildi bişey çıkmadı turboyada bakıldı fakat turbonun sağlıklı olmadığını düşünüyorum turbonun uygulaması gereken basıncı uyguluyormu veya biryerde kaçak varmı aslında benim sorunum iyi bir usta bulamamak bu araçlardan anlayan pek usta bulunmuyor maalesef veya ben bulamıyorum servise getirsem turboda en ufak bişey görse değiştircek enjektörde en ufak bişey görse değiştircek mesela turbonun fiyatı emotionun serviste 1300 tl gibi uçuk bir rakam benim gittiğim turbocu acaba basınç dengeleyicisini biliyormu oda soru işareti senden duydum yazdıklarınla yarın tekrar şahin kafalı ustama gidicem bakalım ne diycek.yardımın için teşekkürler