dün akşam bütün radyo kanllarını gezdim problem yok.. sizin radyoda problem olabilir....
selamlar. 50 tane radyo kanalı var toplasan 5 tanesi çekmiyor bu sorun sadece bendemi var yoksa genel bi problemmi ne yapmam gerekiyor. araç daha önce servise bu yüzden gitmiş ama sonuç alınamamış belliki.
dün akşam bütün radyo kanllarını gezdim problem yok.. sizin radyoda problem olabilir....
aynı sıkıntı benimkindede var
Bendede aynmı sorun var sanırım çekmeyen yerlerde dolasıyorum
I ' m c a p u l i n g . . .
TA off RDS deil onuda deneyim bi bakayım teşşekurler.
(ta off )(af off) yap duzelmezse sol yan ayak bastıgın plastıgı sök orda bırlesme yerı var cıkmıs olabılır
neden söküyosunuz anteni?
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Araba bıcı bıcıya girermi ne boya bırakıyor ne bişey.. Aman sokmayın... Benim aracımda radyo çekmeme problemi yok... Murat_41_41 arkadaşımızın dediğini uygulayın büyük ihtimalle sorununuz ortadan kalkacaktır...
benim puntonunda radyosu çekmiyor otomatik kanal bulmuyor anten yuvasına su girmesinin haricinde başka birşeyden olabilir mi? çünkü bazı araçların anteni takılı olmadan bile bütün kanalları buluyor. ben anteni takayım çıkarayım hiç farketmiyor.
Arkadaşlar çözümü söylüyorum antenle felan uğraşmaıyn. Radio menusunden "Traffic Info" var onu OFF yapıyosunuz. Ben bu şekilde çözdüm sorunumu
Traffic Info yu of yaptım yine kanal bulmuyor
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri