çok geçmiş olsun arkadaşım.. fikrim anlatılanlara tamamen katılıyorum ama şasede darbe yok iyi güzel de bu kazada ufak bir kaza degil.. bence böyle bir kazada açılması gerekiyor.. arabanın daha ileri gitmesi durumunda açılmasını umut ederek araçlarımıza binmeye devam edelim..
Çok geçmiş olsun cana gelmesinde mal bir şekilde halledilir .. eminiyet kemeri takılı olmadan air baglerin açma şansı yok (ben öyle biliyorum) ama sensöre denk gelmemiş olabilir çünkü üstten sıyırmışsınız malesefki heryerede air bag sensörü koymuyorlar yoksa çok daha farklı sonuçlar meydana gelebilri..
çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun
arkadaşlar kafam takıldı simdi emniyet kemerini taksak bir dert takmasak bır dert bu nasıl iş yaaaa
Geçmiş olsun,eşinize birşey olmaması sevindirici.Allah daha beterlerinden saklasın...
Çok geçmiş olsun.Cana gelmemesi en büyük teselli.
Airbagler zaten en verimli kemerle calisiyor.
Sensorleri motor hizasinda oldugundan sizinkiler acilmamis.
Çok geçmiş olsun.
öncelikle çok geçmiş olsun,Allah beterinden saklasın...2005 pejo ile kaza yapmıştım,şiddetli bir çarpışmaydı emniyet kemerim takılı değildi ve airbag açıldı.airbag tamamen kazanın şiddetine göre patlayan birşey,sanırım minimum 56km/saat hızla gerçekleşen bir çarpışma da açılıyor.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri