margarinin en güzel yanı bulunduğunuz yer müsaitse arabayı yıkayacağınız gün sürüp işe gidin yada işyerinin orada sürün (güneş görüyorsa) akşamda keyifle yıkayın arabanızı![]()
margarinin en güzel yanı bulunduğunuz yer müsaitse arabayı yıkayacağınız gün sürüp işe gidin yada işyerinin orada sürün (güneş görüyorsa) akşamda keyifle yıkayın arabanızı![]()
Yazını okurken sonunu nereye bağlıyacaksın diye merak ettim vallaa aklımdan başka şeyler geçirdim o araMargarini sürüp işe gidin ve diğer sözün aracınız güneş görüyosa burdan sonra aklıma 2 yumurtada tavanınıza kırın 1 saat sonra margarinle güzel pişmiş yumurtanız hazır olur diye takılacaksın diye bekledim açıkçası
![]()
bu margarin arabada kolesterol yapmaz değilmi? zaten yeterince sorunu var bide bunla uğraşmayalım.
dert etmeyin kalsın öyle.
benimki leş gibi zift oldu , üstünden 2 yaz geçti gram bişi sürmedim öyle duruyor.
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
Arkadaşlar kesinlikle sanayağ kullanmanızı tavsiye ederim.
kesınlıkle gazz
Biz silifkeye gelirken de oldu aynı şey. Sana yağ önerdiler ben de denicem bakalım. İçim gitti ama ya bi taşlar vardı yolda ben dedim kesin kapı delindi. Şükür göçüksüz geldik ama zift oldu arabanın yanları![]()
İbrahim ben her zaman gaz yağı ile temizliyorum gaz yağını pamuka akıtıyorum anında ziviti çıkartıyorum başka birşey kullanmana gerek yok hem gaz yağı çok ucuz
şu başlığı daha önce okusaydım boşuna zift çıkarıcı almazdım, 8-10 milyon para verip arexons almıştım aracımı ilk aldığımda. bişi değil bi de öyle akıp gitmiyor leke, ovuyorum, 15 dakika sürdü bir kapı :/
Bazı kimyasallar para tuzağı.. Gaz yağı mazot bunlar hem ucuz hemde basit...
Arkadaşlar 1 çay bardagı mazotla aracı komple temizledim iki gün önce ve mozotla silip sadece üzerinden kuru bezle aldım araba müthiş parladı o şekildede bıraktım boyada bir sorunda yok herkeze tavsiye ederim.
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri