İsteğinize ve düşüncenize saygı duyarım ama frene basınca yanacağı zaman hoş olacağını düşünmüyorum artı sıkışık bir trafikte hele gece arkadakinin gözünü çok alır malum stoplarımız tepede... En güzeli sis...
Eee atın ölümü arpadan olsun misali mert.. Yapacak bişey yok.. Çok hoş duruyo ceza yesemde söktürmem...
Valla sana 80 eyaptırırız gibime geliyoBanada 80 dedi allem ettim kullem ettim 50 ye bitirdim çay kahveleride ödedim 60 a geldi nerdeyse sonuçta.. Sağ tarafa hiç dokunmadım. Kedi gözleri ile geri lambası aynı duruyor... Sadece sisin ampulunu söktük 5 voltluk ampul taktık ki arıza ışığı yakmasın diye çakar lambaya elektriği sis ampulunden aldık ve o 5 voltluk ampulu siyah elektrik bantıyla bantladık gece çakarlar yanarken loş bir ışık gelmesin 5 voltluk ampulden diye... Beyini var bendekinin diğerlerini bilmiyorum tabiki.. Beyninde 4 zamanlı çakma şekli ve hız ayar anahtarı var.. Millet hayran ve hasta kaldı arkadaşlar.. Şiddetle tavsiye ederim..
Femoli arkadaşımızda harika çakar lambalar yada ampuller var.. Ondan alın 20 lirayı bulmaz işçilikle taktırın. Ogün nasıl takıldığını görünce ben bile takarım bundan sonra dedim kendi kendime..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri