valla ben uğraşamadım ne yapsam cıkıyordu...silikonu tırnagın üştüna az miktarda sıkıp taktım.yerinde uslu uslu duruyor şimdisilikon ızgarayı sökmek istediğinde bir sorun cıkarmaz japon vb. yapıştırıcılarda sorun cıkartır.
valla ben uğraşamadım ne yapsam cıkıyordu...silikonu tırnagın üştüna az miktarda sıkıp taktım.yerinde uslu uslu duruyor şimdisilikon ızgarayı sökmek istediğinde bir sorun cıkarmaz japon vb. yapıştırıcılarda sorun cıkartır.
gp kronik problemi ama çözümsüz değil. sadece kasıntı yapıyor ve zorlayındca kırılacak gibi ama merak etme kırılmaz. ancak üst ızgarayı sökerek bu işlem mümkün çünkü normalde ittiğinde üst taraf geriye kaçıyor. arkadaşların dediği gibi zorlarsan yerine otorur. ama mutlaka üstteki gibi griye boya ozaman süper olur. yapıştırıcı falan katiyen kullanma. bir arkadaş üsttein yani içeriden vidaatrmış. sakın.. benim tampondeğiştiği için işelm serviste yapılmasına rağmen bir müddet sonra bu parça çıkıyor. yerine takılması iiçin sservise gittiğinde bir parça sıkıştırarak yapmışlar ama bunu yeniden çıktığında anladım tırnağın varsa başını kasşı baktım olmuyo kendim buldum. ama mutlaka üst ızgara rengine boya ve öyle tak.
Konu mehmetbasli tarafından (01/07/2010 Saat 23:54 ) değiştirilmiştir.
yav bu problem bugun bendede oluştu ortadan itibaren sağ tarafı iktiriyorum iktiriyorum oturmuyo![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
araya tornavida sokup esnetmek lazım bende altı takamamıştım serviste usta yaptı... tornavidaya ince bi peçete sarın çizmesin.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri