Katılıyorum:ok:
Printable View
uzun bi süredir internete giremiyodum, çok yoğundum, ondan geciktim...
son durum:
lastiklerin havasını normal seviyeye indirdim... her tümsekte deli gibi sallanmıyo artık arabam, bi de yola da daha iyi oturuyo artık.. en azından ben öyle hissediyorum..
süspansiyonlar hala sert geliyo bana, ama yine de memnunum... yazdıklarınızı okudum da, arabanın uçmasından iyidir :)
valla çok teşekkürler arkadaşlar, parmaklarınıza, klavyenize sağlık, büyük bi dertten kurtuldum sayenizde...
Sorununun hallolması güzel Candan, iyi günlerde kullanman dileğiyle...
aracın süspansiyonu sert. fakat bu sertlik yol tutuşta çok etkilemiyor. neden sert diyorum ne esp var ne başka bişe bende. o kadar zorluyorum aleti. ne yatıyor ne de savuruyor. bundan iyisi şamda kayısı.
bizim araçların süspansiyonları maalesf diğer araçlara göre daha sert sanırım ondan kaynaklanıyor.
en iyisi ne ise onu yapmışlardır aracınıza emin olun.ayrıca yüksek olup virajlarda çok esnemeyen arabada iyi değildir.
esnemeyen araç tabiki iyidir.(bknz.ferrari)
yüksek olup virajlarda çok esnemeyen arabada iyi değildir.
Bence yüksek de olsa esnemeyen araç iyidir o zaman:)
Aslında dikkat ederseniz hafif ve yuvarlak tümsekleri araç yutuyor ancak daha sık ve çizgi halinde olan bozukluklar çok ses yapıyor.
süspansiyon sert evet servisteki yetkili sert olmasa virajda devrilir demişti o yüzden sertmiş sesli çalışması hoş değil ama tangır tungur sesi çok duyuluyor.