buyrun arkadaşlar bu da benden
2006 model 1,4 fire gp'm ile incek-gölbaşı arası çektiğim foto.
200 iken çekmeye çalıştım ama telefonu ayarlarken 190-195 civarına düştü, hemde hiç zorlanmadan :)
Printable View
buyrun arkadaşlar bu da benden
2006 model 1,4 fire gp'm ile incek-gölbaşı arası çektiğim foto.
200 iken çekmeye çalıştım ama telefonu ayarlarken 190-195 civarına düştü, hemde hiç zorlanmadan :)
arabanda bi sorun olabilir..tamam gitmiyoda okadarda değil :D düz yolda 170-175..eğimli yolda 180-185..daha ötesi olmuyo 77 lerde
bugün tekrar bir deneme yaptım.4.viteste 145 km hıza ulaştım ardından 5. vitese attım ama değişen bişey olmadı.145 i geçmiyor.yani 4. vitestede 145 km hız 5. viteste de 145 km hız anlamadım gitti.
Çok ilginç hani desen ki 4. viteste 120km hız 5. viteste 145km hız biraz olsun anlaşılır ama bu biraz teknik bakımla alakalı sanırım yani forumu aşar anlamında...
Balatan kaçırıyor arabada bı sorun yok ...yıgılmaz araç sadece basarsın ama bos basarsın daha fazla hızlanmaz...
Boşver ya bız sankı basabılıyomuyuz :)
Benım ortalama hızım 180-200 arası degısıyor :P
Merhaba arkadaslar, yeni GP sahibiyim (2006 8V 77 HP Benzinli)
Daha onceli arabam 2001 clio station (sirali sistem LPG) idi. GP kullanmaya basladiktan sonra hissedilir derecede cekisinin dusuk oldugunu fark ettim. İvmelenmesi eski clio'ma gore dusuk. Yavas yavas alisiyor indan ama eskiyi arar oldum.
Yorumlarinizi okuyunca motorun sagir olabilecegi kanisina variyorum. Daha onceki kullanıcı bayandi ve aldigimda arac 30.000 km deydi. Kanimca eski sahibi devirli kullanmadı ve cok hiz yapmadi. Gecen TEM de 140 uzerine cikmak icin ugrasmama ragmen mumkun olmadi. Clio ile 160 yapiyordum o yolda.
Acaba bu saatten sonra aracin performansini arttirici bisey yapilabilir mi?
Tesekkurler.
Devirli kullanırsan bakımlarını duzenlı yaptırırsan açılır araç..Sagır denemez aslında ama alışık degıl dıyelım aracın o hızlara :)
Aracın limitlerinde gitmek hatta limitlerini aşmak çok büyük risk içeriyor, Öncelikle kazasız belasız diyeyim. Bu ulaştığın hız da maksimum hız olmuyor aslında GPS'ler tam doğru hızı görebilirsin bir de yokuş aşağı veya rüzgar yardımı da olduğunu düşünüyorum her zaman dönüştede de basıp iki hızın ortalamasını almak gerekir. Bu şekilde de gerçek hızı ölçtüğünde hiç bir zaman fabrika değerini geçemezsin.
Max. hızlarda başınıza gelebilecekleri hissetmek için. 150 km ile giderken önüne bir araba, köpek veya bir şey çıkmış gibi orta şiddette frene basıp aracın yönünü değiştirmeye çalışmanı tavsiye ederim. Malesef bu segment araçlar yüksek hızlarda çok güvensiz...
ilginç nasıl oluyor bu anlamakta zorluk çekmeye başladım valla 140-145 ler yazık arabaya hız iyi birşey olmamakla beraber gerektiğinde gitmeli araç...1.2 16v 80 bg palio ile 190-200 sorunsuz görebilmiş olarak tuhaf geliyor hala...ya ECU problemi yada sürücü ne diyeyim...debriyaj kaçırsa en çok kalkışta kaçırır...:)
2.vites=145 KM....
Aracı dyno'ya çıkarmayı deneseniz?En azından sayısal olarak elimizde veri olur,bakalım ne kadar kayıp söz konusu.
benim araçta 1.4 fire fakat 3 te düz yolda 130-135 görüyo kesiciye kadar sıkıştırınca. enteresan bir durum
bu gün otobanda bastım 180-185 i geçemedim, yol düz sayılırdı, son depoya wurth dizel katkısını koymuştum enjektorler için normalde 10.5 de sabitleniyor du yakıt tüketimi 180 de, 10.7 oldu tuketim degeri son hızda degisiklik olmadı, 5.viteste 160 a çok çabuk çıkıyorum ama 6 da 180-185 i geçmiyor anlamadım?
Ya ben bişi soracağım cahilliğime denk gelmiş olabilir :S Neden arabalarınızı 3.viteste zorlayıp 130 küsür yapsın diye uğraşıyorsunuz orasını çözemedim ben...en azından ben kıyamıyorum :)
Bu arada aracım 1.3 77hp düz yolda 5.vites ama zorlamadan normal devirlerin de 4000 devire geldiğin de 170 lere çıkıyorum sonrasına gerek duymadan düşürüyorum hızımı....
cantekin arkadaş senin motorda problemlerin vardı yanlış hatırlamıyorsam , kapak falan açmıştın. lpg sorun çıkartıyordu. motor sorunlarını çözdün mü ?