seat servisinmde yaptırsak bir sakıncası olur mu fiat 80tl seat50tl
İkitelli'de sanayi sitesinde 40 tl ye yaptırdım. Aracın yakıtı düştü. performansı arttı. Tabii bu benim tespitlerim. Yaptırdığım yeri öğrenmek isteyen olursa özelden veya sakıncası yoksa buradan yazabilirim.
Aracım 2006 1.3 dizel.
seat servisinmde yaptırsak bir sakıncası olur mu fiat 80tl seat50tl
birde km dusuk benzinlilerde bu uygulamaya gerek var mi
enjektör temizliği diye konu acilmiş karbon temizliği olarak cevrilmiş sonra o tartişilmiş karbon temizliği yaptirip farki gören oldu mu ben ilk fiorinoda cok fark etmiştim sonra anladim ki aracin motoru yeniydi araci zorlamamiştim.
Sonra puntoya yaptirdim duman artti cekişte bi fark olmadi dedim temizliyor içerisini sonra hiç fark olmadi tekrar yaptirdim.Mazotu hep ayni yerden alirim yıllardir hep sıfır arabalara bindim bi sorun görmedim.
Bence karbon olayi biraz düzmece varmi karbon yaptirdim aracim 70 hpyi piston içindeki borulardaki tıkaniklardan dolayi karbon yaptirdim 75 hpye cıktı varmi dynoya sokan![]()
Kaming Son
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene
Dumani Üstünde Punto
bende hep podan alıyordum mazotumu enjektörlerde kurum yapmış zamanla yavaş yavaş çekişten düştü arabam bende arıza teşhise bağlattım aracımı enjektör püskürtmeleri zayıf çıktı sağolsunlar enjektör temizliğini önerdiler en uygun yollu olarak bende yapın dedim zaten 1 saatlik bir işlem ve aracım ilk aldığımdaki gibi oldu cekişi çok iyi oldu ve hizmettende çok memnun kaldım zaten herkezin önerdiği bir yer ama bende size öneriyim gidip yaptımanızda fayda var (ümraniye sanayide enjeksiyoncu orhan usta)
arkadaşlarım gerek yok carbona cline...yarım depo motorine 2 adet würt common rail dizel katkısı attım arabada gözle görülür şekilde çekiç artışı ve ses azaldı...periyodik bakımdan sonra tavsiye ederim.
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
biraz önce würth ün türkiye sitesine girerek ürünü inceledim 22 lira diyor siz ne kadara aldınız hocam? ayrıca 16 yorum vardı herkez gayet etkili olduğunu ve carbon clean a gerek kalmadığını söylüyor..bende fullediğim zaman alıcam enjektör temizliği çok önemli arkadaşlar..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri