Aramıza hoşgeldin caner kardeşim ilk önce tanışma bölümünde kendini tanıtsan daha iyi olurdu...
Aramıza hoşgeldin caner kardeşim ilk önce tanışma bölümünde kendini tanıtsan daha iyi olurdu...
1600 müüüüüüüüüü??? hocam nededin sen?ben 100 bin için gitmiştim 550 lira dediler. hatta garantisi bitik die yaptırmadım sanayide 150 liraya hallettim
Özür patron aniden daldım valla
Arkadaşlar ilginiz için çok teşekkürler. Benim zoruma giden 1 ay önce alırken temiz araç dediler şimdi yok orası yok burası bir ton şey çıkarıyorlar.
Biraz araştırdım bizim araçlar bosh marka enjetör kullanıyormuş. Bosh servislerini aradım. İkitellide bi servis buldum. Eğer ayarlamaları yaparak düzelecek bişeyse 100 TL alırız yok onarım yapılması gerekirse 450 TL' ye yaparız dediler. Bakalım oraya gidip bi gösterecem. Ne diyecekler. Sonucu yazarım tekrardan.
maslak oto saniyede Göcekler bosch servisi var, sahiplerini tanıyorum. İstersen orayı da düşünebilirsin ben de konuşurum veya selamımızı söylersin yardımcı olurlar.
ben de anlayamadım gerçekten 1 ay önce temiz diye rapor veriyorlar şimdi böyle. bunu sorduğunda ne cevap verdiler
05 Alfa 156 1.6 Dist. (2004.10 - 2009.10) --- 09 Nissan Qashqai Tekna Exec. (2009.12 - ...) --- 06 Grande Punto Starjet (2010.05 - ...)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri