valla şenol kardeşim can malın yongasıdır ama bunu kafana takıpta kendini bence hiç üzme.şanzımanın değişmesi arabanın hiç bir orjinalliğini etkilemez.
sonuçta bu arıza fabrikadaki test alanındada olabilirdi ve ordada bu parça değişirdi.
garantinin anlamı budur.üretim ten kaynaklanan kusurlarda müşterinin mağduriyetini önlemektir.
ben daha önce otomotiv ve beyaz eşya sektöründe çalıştım.
müşterilerin karşılaştığı birçok soruna şahit oldum.tabi senin karşılaştığın sorun o kadar basit ve sıkça rastlanacak bir sorun da değil..
bizim 3 arkadaş FB.-TS kupa maçı için Ş.Urfaya giderken otobanda kullandıkları 2009 model ..... marka arabanın motoru patladı.servis onlara bu modelde kusurlu üretimden kaynaklanan bi kısım araçların olduğunu bununda onlardan biri olduğunu söylemiş,
ayrıca aracın halen serviste yattığınıda belirteyim.
benim evo dada vites geçişleri biraz sert.bazende aracın altından büyük ihtimal şanzumandan vites geçişlerinde zorlanma ve tıkırtı oluyor.hayırdır diyorum valla bende.
2009 model ..... marka arabanın motoru patladı Hangı araba merak ettım
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri