Geçmiş olsun, eğer sormadan yaptıysa büyük ayıp. Her durumda da aracınızın hasarını karşılamak durumdalar. Benim de benzin konusunda 1 kötü, 1 küçük tecrübem oldu.
Zamanında aldığım ırak yerdeki bir PO benzin istasyonundan kalitesiz benzin yüzünden aracımda 2-3 farklı elektronik sistem uyarısı geldi. Bu konuda araştırmalarım sonucu Çoğu PO istasyonunun kontrol edildiği eğer istasyonun üstünde bir çanak uzun LNB'li (normal Tv için uydu çanağı değil) varsa merkez tarafından kontrol edildiği ve sahtekarlık yapılamadığı. Belki şimdi tüm istasyonlarda vardır.
Dün de benzininden memnun olduğum istasyonda HSBC kartım HSBC pos cihazı yerine YapıKredi'den çekilmiş. Bu yüzden %5 uçuş puan zararım var. Dün gece farkettim kart ekstresine baktığımda aradığımda istasyonu çok ilgilendiler bakalım bugün arayacaklar beni.

Kısaca artık önce doğru yakıt pompasını taktıklarından emin olup, gidip ödemeyi yapacağım. Ödeme sırasında da kontrol edeceğim. Sonra da doğru miktarda yakıt koyduklarından emin olup yoluma devam edeceğim