Ce: Tampon rengi ile gövde arasında 1 ton renk farkı olması
Alıntı:
confida Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba Arkadaslar,
Forumda yeniyim ve ilk mesajım. 2. el grande punto alacagım ve begendigim arabanın tampon ve govde rengi arasında renk acıklıgı farkı var. Foto da gorebilirsiniz. Servise goturdugumde tampon plastik oldugu icin rangin farklı gorulebilecegini ve /veya zamanla guneste kalmaktan tampon renginin govdeye oranla daha fazla etkilenebelecegini soyledi.
Araba 2006 model. kirmizi. Sizce servisin aciklamasi mantik mi? ve daha once boyle bir durumla karsilasan oldu mu? Kayıtlardan tampon degisikligi yok.
Selamlar.
2006 araçta boya olması normal, değişmiş olması da normal,,
hasar var mı
düzelmemiş yer var mı o önemli,
bence motora, yürüre , şansımana bakın
onların sağlamlığı önemli
Sırf burada yazılmış olumlu gelişmelerin gazıyla Fiat müşteri hizmetlerine şikayet formu gönderdim,umarım en kısa sürede geri dönüş yapılır ve pembe parçalardan kurtulurum.:)
Alıntı:
punto57 Nickli Üyeden Alıntı
2006 araçta boya olması normal, değişmiş olması da normal,,
hasar var mı
düzelmemiş yer var mı o önemli,
bence motora, yürüre , şansımana bakın
onların sağlamlığı önemli
Aslında ben bu fikre kısmen katılmıyorum,evet 9 yaşındaki bir aracın başından geçmiş ufak tefek sürtmeler,dokumalar çok doğal,problem yaratmamalı.Ancak başından geçmiş bir kaza nedeniyle 2-3 parçasının değişmiş olması ve direkler,şasi üzerindeki düzelmelerin aracın son sahibi yapması da şaşılmamalı,motor ve şanzıman tabiki önemli sorunsuz olması lazım ancak bu sorunlar orjinal veya yan sanayi parçalarla giderilip ilk günkü haline dönüştürülebiliyor,ancak kaportada ki ağır bir hasar en maharetli ellerde bile,serviste dahil buna eskisi gibi olmuyor,biyerlerden sırıtıyor hasar.onun için 2006 model araçta değişen parçaları kabullenip arabayı alın demek çok iddialı oluyor.
Benim aracımda da aynı durum mevcut ancak çok da rahatsız edici değil. Fakat bunun da bir üretici hatası olduğunu kabul etmek lazım. Sonuçta aynı model bir Corsa'da, Polo'da vs böyle bir sıkıntıya hiç rastlamadım.
Tampon rengi ile gövde arasında 1 ton renk farkı olması
2006 active kırmızı gp mu çoğu zaman garajda tuttum yada branda kullandım ama herşeye rağmen tampon renk farkı olmuştu.birde ön tamponun sol ön tarafı yırtılmıştı. ön arka tampon boyama,yırtık yerlerin tadilatı pasta+cila 400TL ye patladı ama dipçik gibi oldu.250TL bence gayet uygun ama sen genede başında dur takip et ;)
Fiat müşteri hizmetlerinden geri dönüş oldu,sizi en yakın Fiat servisine yönlendirelim orada kontroller yapıldıktan sonra,servis bize bilgi verecek dediler.En kısa sürede yetkili servise gideceğim.