umarım ilerleyen zaman icinde kibarligimi kaybettirmezler :)
Printable View
umarım ilerleyen zaman icinde kibarligimi kaybettirmezler :)
Kibarlığımızı kaybetmiyeceğiz sakın arkadaşlar.. Benim resimler fabrikaya ve genel merkeze gönderilmiş bakalım ne cevap çıkacak. Ama mailde atıp bildirmekte yarar var. Confida mail attın mail adresini paylaşırsan tüm egzotik kırmızılılar mail atar.. Bence arkadaşlar tampon ve kapı kollarınızın resimlerinide ekleyin...
Arkadaslar cumartesi gunu Fiat cagri merkezinden aradılar ve şikayetimi Genel Mudurlugun ilgili birimine gonderdiklerini en kisa zamanda donus yapıilacagini soylediler. Beklemekteyim.
Eger siz de aynı konudan rahatsiz iseniz asagidaki linkten şikayetinizi belirtirseniz iyi olacagi dusuncesindeyim.
Fiat E-Message
bendede 2008 model egzotik kırmızı vardı bu kadr olmasada hafif hafif ton farkı olmaya başlamıştı
şikayet formunu doldurup gönderelim arkadaşlar...
aynı renk 2006 model aldığım puntomunda arka tamponda hala seninki kadar olmasada renk farkı war...değişmeden kaynaklı idi...renk tutmamış sanırım...bilg..
Merhaba arkadaslar,
Biraz once konu ile ilgili Fiat'tan aradılar. Konunun degerlendirildigini ve her renkte bunun olabilecegini fakat sizin arabanızda gozle gorulur durumun olusmasını da ayrıca degerlendirerek gorsutuklerini soylediler. Bana bu durum ile ilgili ne istedigimi sordular. Ben de yetkili servis tarafından tamponların degistirilmesini veya orjinal tonunda boyanmasının benim icin yeterli oldugunu soyledim. Degerlendirip geri doneceklerini soylediler.
Eger siz de soz konusu durum ile karsilasti iseniz fiat.com.tr sitesinden şikayetinizi iletiniz. Sanki biseyler yapacaklar gibi.
Grs.
Görünen o ki isteğiniz doğrultusun da ya değişecek yada boyanacak. Eğer yaparlarsa tebrik etmek gerekir müşteri menuniyeti adına güzel bir gelişme olur.
Merhaba arkadaşlar son gelişmeyi bildiriyorum... Daha önceki mesajlarımıda okuduysanız fiattan cevap gelmiş ve bugün Çorlu Haliç otoya davet edildim.. Fabrika renk farkını kabul ettiğini ve tamponlarım ile kapı kollarımın boyanmasını söyledim. Haliç oto gün verdi ve Pazartesi günü aracımı servise bırakıp boyanıcak... :):) Valla onu bunu bilmem ama fiat gerçekten kalitesini klasını gösterdi arkadaşlar.. Hala cevap alamıyanlar var ise koşun yetkili servisinize ve direk fiat ile bağlantıya geçsinler... Yalnız arkadaşlar tamponlarınız orjinal olmalı herhangi kazası yada sonradan boyanmış olmaması lazım....
Ben de yarın Göztepe otoya foto cekimi icin davet edildim. Darisi basima bakalim :)
Fiat imajini duzeltecek mi acaba...
evet fiat imajını düzeltiyor.... Yaptığı hatanın arkasında demekki...
Orçun senin aracın boya işlemi yapıldı mı?
Benim arabayı yarın boyamak için çagırdılar.
istedikleri kadar boyasınlar güneşte kaldığı sürece rengi açılıcak ama sadece fiat için değil diğer bütün arabalarda oluyor
kaliteli boya ve astar atılsın olmaz.
Arkadaşımda 91 ford siera var ilk sahibi. Siyah 1 kere bile boya koruma görmemiş ve kapalı otopark da görmemiş. Sadece bagajda boya var. Hiç bir yerinde boya ile sıkıntı yok. Aynı şekilde bizde de 2 tane alman aracı yaklaşık 10 ar yıl kaldı onlarda da yoktu. Bir aile dostumuzda kırmızı bir alman aracı yine 10 senedir fazladır duruyor yine sorun yok.
ilk mesajlarda da dediğim gibi kullanılan malzeme iyiyse uygulama kaliteliyse hiç sorun olmaz.
plastikle metal arasındaki renk aynı anda boysansa bile fark edebiliyor
Bugün aracımı Çorlu Haliç Otoya teslim ettim plastik aksamların boyanması için... Çarşamba yada perşembe günü alıcam... Tamponlar yeni boya kaporta eski boya olacağı için pasta cila ve boya korumada yapıcak servis.. Aracı servisten aldığımda resimlerini garaja eklerim.. Puntişim parlıyacak :):)
Evet egzotik kırmızı puntiş sahipleri garantiniz bitsede bitmesede fiatın talimatıyla bu plastik aksam boyaması garanti kapsamına sokuyorlar.. Elinizi çabuk tutun...