aracın vitesdeyken gazdan ayağını çekince 1500 devire ininceye kadar yakıt gelmiyor.
silkeme yaptığı sırada yakıtla buluşuyor.
(vitesde gaza basılmassa yakıt tüketimi sıfır olduğundan)
bence problem yok.arasıra bu silkelemeyi bende hissdiyorum.
aracın vitesdeyken gazdan ayağını çekince 1500 devire ininceye kadar yakıt gelmiyor.
silkeme yaptığı sırada yakıtla buluşuyor.
(vitesde gaza basılmassa yakıt tüketimi sıfır olduğundan)
bence problem yok.arasıra bu silkelemeyi bende hissdiyorum.
Söylediğinize bakılırsa mantıklı bir açıklama üstadım fikir yürüttüğünüz için teşekkür ederim. Ancak şu var ki benim arabam bu sorunu zaman zaman yapıyor. Yani sürekli olan bir sorun değil. Daha önce de bahsettiğim gibi geçtiğimiz 20 gündür hiç sorun yapmadı. Bu aralar yine ortaya cıktı. Bundan 2 ay öncesine kadar da hiç böyle bir sorun yaşamıyordum. Aracım o zamanlarda da ayağımı gazdan çektiğimde bahsettiğiniz şekilde yakıt alıyordu depodan...Peki o zaman neden hiç böyle birşey yaşamıyordum. İnanın çok çaresiz kaldım. Ustalar fikir yürütemiyor, olayı çözemiyorlar. Bunu çözersek hep beraber çözeceğiz. Bugün benim başıma gelen yarın bir başka arkadaşın başına gelebilir öyle değil mi?
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri