öğleden sora gidecem
dört teker kiltlendi olayına gelince düşünün 80 km giderken önunuze bir çocuk çıksa acil firene basarsın ya emyet kemeri takılı nerdeyse boğlacaksın gibi o anda her halde dört teker kiltlenmese 30 metre lastik izi kalmaz
benim anlmadığım abs firn sensöru bir 9 aylık arbada nasıl paslanır
20milyarlık arbaya altınından yapılmış sensör koysalar acaba batrlarmı altın paslanmıyan bişi en azında 100yıl
bazı arkdaşlar tam yazmamı istedi olayı aynen aktarıyorum salı gunu avcılardan sirkeciye alış verşe gitim arbayı oto parkta bıraktım 4 saat sonra geldim arcı aldım eyüp balat yoluda sahilde 80 yada 90 vardı soldan gidiyom ışık yanmış ben gidiyom arkamda ışık sönmuş arba yok arkmda
birden bire acil bir firen ve arba yolun ortasında durdu tami 30 metre kayarak sonra baktım lastkler yanıyor diskler cant demiri el değmiyor okadar sıcak beldye duragındakler arbayı iti sağa çektik arbayı iterkende 4 teker dönmuyodu kayıyordu sonra çekci geldi servise götürduk sonra servs dediki sağ sensör oksit yapış değiştik test etik sorun yok
şimdi bende elktronikçi olduğum için alıp başka srvse götrecem smart varya pc kontrol onu bağlatıp servs bir tur atrcam depoyada 1/2 benzin koydum baklım 90 km hızda ne yapacak
dua edyom aynı arzayı yapsın inşalah diye soncuda yacam
Yer imleri