herkes biliyordur ama lastik havanızı kesinlikle yol yapmadan ölçüp hava basınız. Yani 100 KM yapıp, hatta bol frenli kullanıp benzin istasyonuna gittiğinizde basıncı normale göre fazla gösterir.
Bir de o mevsimin ortalama sıcaklığında lastikler soğukken basınçlara bakmanızda fayda var. yani yazın Öğlen 2 de yine biraz farkedecektir.
Bende 185 x 15 spor paket jantı var. 32 / 32 bastım. 32 / 29 gösteriyordu sanırım kitapçıtka. Uzun yola çıksam daha az yaksın diye 1-2 daha basabilirim hiç belli olmaz![]()
viraj rotları dediğimiz normal rot balans ayarı yapılan yerlerde yapılabilir sanırım
bugün aracımı atatürk oto sanayide yaptırdım
arka amortisörler bitmiş onlar yenisiyle değiştirildi ve ses sorunu giderilmiş oldu
aynı sorunu yaşayan arkadaşlara duyurlur
gecmis olsun, masrafi ne kadar oldu? bir de nerede yaptirdiniz? benim punto'da da ufak bir sorun var
saolun şimdi yolda daha keyifli bir sürüş yapıyorum
2 amortisör+motor kulağı değişti 200 tl
adını şimdi hatırlıyamadım ama sen karar verirsen götürmeye bulurum
teşekkürler ihtiyaç olursa rica ederim
gerçekten can sıkıcı bir durum..sıfır araba kasıste bando takımı gibi patır kütür ses geliyor..servise bu yüzden defalarca gittim ..tıkırtı burcu motor takozu amortisör ne varsa baktırdımm..ufak bir bakımla kesiyor fakat bir müddet sonra aynı sesler dewamm..yapan italyann bunu kendi yollarına uygun dizayn etmiş bizim memlekette yol yol deil..bu arabalar sıfır asfalt için üretilmiş..asfalttan çıkarmayacaksın..bu yüzden arabadan soğudumm...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri