opete gelınce burada zamanında bende sordum ettim sonra vazgectım opetten almaktan sankı cok cabuk bıtıyor gıbı geldı benzın hatta bır akrabam sunu dedı opetın yakıtları ınce ımıs dızelı ınce oldugundan araca zarar vermıyormus onun ıcın dızelı opetten baska yerden almıyormus bır keresınde shelden almıs yolda kalmıs enjeksıyon,bobın falan temızlenmıs Xenona gelınce kullananlar daha ıyı bılır.Far konusunda sana tavsıyem sehırdekı tum servıslerı ara ben bırbırınden farklı fıyat verıyorlar takma ıslemıne 50-100-150 n tuttururlarsa servıs zaten garantılı yaptıgından dolayı ve ısı ıyı yapacagından bır sıkıntı cıkmaz bu arada servısten almadıysan farları servıs sunu dıyor sana ben montajı yaparım ama farın kendısınden kaynaklanan bır durumda (fara su kacması) sorumluluk almıyor cunkı servısten cıkıs olmadıgı ıcın ya buda sans bence sonucta forumdakılaerın buyuk cogunlugunda xenon var ben 1 yıldır buradayım tek duydugum sıkayet yagmurda gorusu kısıtlıyor ve ampul omru var galıba o bunun dısında araca yonelık bır sorun okumadım forumdada servısten xenon taktıran cokaz galıba fakat herkeste var
Yer imleri