bütüm forumda 1. ve 2. viteslerin hantallığından bahsedilirken şimdi otomatik vitesin kalkışına laf ediyorsunuz. düz viteste ne kadar kalkış problemi varsa otomatik de de o kadar var. ayrıca oyomatiklerde size 2 türlü sürüş seçeneği sunuyor. eco sisteminde arabayı sakin sürmek ve yakıt tasarrufu yapmak için kullanabilirsiniz. mesela normalde 2 den 3 e geçerken 3500-4000 devir aralığında değişiyorsa vites, ecoda iken 2500-3000 aralığında değişiyor. ayrıca vites aralıkları uzun lafına da katılmıyorum. kalkıştan kısa bir süre sonra bir bakıyorum araç 5. vitese geçmiş bile. ozzy arkadaş sanırım fazla abandı gaza o yüzden vites geçişlerini o kadar sert hisseti. otomatik vitesde daha önce de yazdığım gibi araç şu şekilde davranış sergileyebiliyor. örneğin: 4 de gidiyorsunuz yavaş yavaş sürati artırıyorsunuz 5e geçiyor o anda bir aracı sollamak istiyorsunuz ve gaza daha şiddeti yükleniyorsunuz. o zaman normalde araç hızlandığı için 6 ya çıkmıyor vites 4 e düşüyor ve aracı fişekliyor. otomatik vitesin bu davranışına alışık olmayan kişiler için bu gibi durumlar gaz pedalındaki oynak basınçlarda ne kadar garip bir vites değişimi var sorusu oluşturabilir. siz 3 den 5 e atın sonrada gaza yüklenin veya 3 den aniden 1 e atın araç ne tepki veriyorsa otomatik vites kullanırkende böyle saçma hareketler beklenmemelidir. hillholder otomatik vitesde gerekli değildir lafı safsatadır. araç yokuşta kayıyor. yokuş yukarı ayak frende beklerken gaz pedalına geçiş süresince aracın arkaya kaymasını takoz koyarak engelleyemezsin herhalde. ayrıca bir şey daha: isteyen manuele geçirip düz vites gibi de kullanabilir. başka sorusu olan?