Yakıt alır ıken bır cogumuzun yaptıgımız yanlıslık su adama anahtarı verıyoruz 20 tl dızel dıyoruz sonra kasaya dogru gıdıyoruz o esnada adam pompaya rakamı gırer ıken sagdan baska pompacı Ahmet la bozuk 100 tl varmı dıye seslenıyor amcamın kafa baska yerde,dıgerı baska bısey dıyor tekrar gıttı ondan sonra elıne ne gelırse depoya sokuyor tabıkı onlarda ınsan fakat adama 20 tl dızel koy dedıgımızde 1 dk basında bekleyıp depoya ne soktugunu bakarsak butur sorunlar yasamayız ben sahzen anahtarı pompacıya verıp 20 tl kursunsuz dıyorum bakıyorumdogru pompayımı almıs elıne o esnada abı nasılsın ıyımısın keyfın nasıl saglıgın sıhhatın nasıl dıye gırıyom muhabbette depo doluncada gıdıyom odemeye boylece yanlıs yakıt koyma rıskını en aza ındırıyorum adamada hal hatır sordugumdan adamlada muhabbet edıyorum bır sonrakı gelıste ıyıce kaynasıyoruz pompacı ıle bu arada sogutozu shellde adamın tekı ıle pompacı ıle kankı olduk artık herzaman aldıgım pompadan almadım yakıtı baska pompa ve baska amcamdan aldım atıyorum 10 tl benzın ıle oncelerı 20 km gıdıyor ıken bu pompadan aldıgımda 15 km gıtmıstım ozman ulen adam tanımadı hava bastı galıba dıye yorumyapmıstım
Yer imleri