Alıntı insomnia06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
skydome çok keyifli bir teknoloji gerçekten.ama benim ki kapanırken takılmaya başladı.kapanmaya 5-10cm kala elimle hafifce itmem gerekiyor ama hala çok memnunum
Aynı problem bendede var dostum.. Skydome u açık kullandığımızda mekanizmalar toz toprak topluyor ve kapanma esnasında dediğin gibi 5-10 cm kala eminiyet bağlantısı ondada olduğundan sıkışma olduğunu hissedip tekrar geriye gidiyor.. Elinle onun kapanmasına yardım etme bir problem yarattırabilirsin..Yapman gereken şahsen ben öyle yapıyorum.. Haftada yada 2 haftada bir skydome mekanizmasını yani kızağını eski bir bez yada peçete yardımıyla güzelce temizle ondan sonra servise danış yada servisten bir kutuya gres yağı al o temizlediğin yerleri bir güzel yağla ama skydome açıldığında mekanizmalar dışardan gözükeceğinden abartılı olmamak kaydıyla güzelce yağla bak hiçbir sorunun kalmıyacak.. Hassas bölge olduğu için sürekli orayla ilgilenmen lazım.. Mesela bazı yerlerede Würth marka sprey silikon var harika bir şey onu arasıra sık.. Göreceksinki düğmeye bastığında yağ gibi kapanıcak.....