illaki böyle şeyler olabiliyor
çok fazla kafanı takma nazarlık olsun derler
geçmiş olsun allah daha beterinden korusun
daha 3. Günü ne Giren Evoma Park Halinde iken Kamyonet Arka Tekerin Hemen Üstüne Sürttü. Ve Yaklaşık bi Parmak Boyu Kadar Ama Fazla Derin değil. Buldum Elemanı Aradım Yarın SAbah İş Yerine Gideceğim Gerekli Formu Felan Dolduracagım. Ama Onarımın Nasıl Olacagı Hakkında Bilgiye İhtiyacım var Çizik Yerini Şırınga gibi Bişey Le Boyayıp Pasta Cilamı Atsınlar. Yoksa Komple Parçayımı Değiştirsinler Ama Cok Büyük değil En fazla 5 cm Çizik. ya Valla Cok Pis Üzüldüm ya Kurban Kesmedik Ondanmı Acaba : )
illaki böyle şeyler olabiliyor
çok fazla kafanı takma nazarlık olsun derler
geçmiş olsun allah daha beterinden korusun
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Eyw. Abi Sağol.
coşkuna katılıyorum
bence de nazarlık olsun
benim araçta da bagaj kapağının yanında ufak bir göçük var isportacı tahta arabasını elinden kaçırıpta yapmış
öylece duruyor
gecmis olsun.nazarlik olarak kalsin bence.benim arabada 3 yerde cizik ve vuruk var.artik gozume batmiyor.
Zafer Bence '' Fix İt Pro '' Yu dene bi çizik kalemi millet başaralı falan diyo videosunuda izledim güzel bişiye benzio cok pahalı bişeyde deil bi arastır bence ..
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
whalla ben de arka tamponu hep yanaşırken kıllıgımdan dolayı (sıfıra yanaşarak parketme huyu) arka tamponumun sağ tarafı çizik içinde otoking de 1 ay sıra var mermek de istemedim açıkcası orjinal arabaya çizik ayrı bi hava katıyor.
Arabamın façası var yaniBurası istanbul son derece normal takma kafana kardeş benim arabanın otoparkta hep üzerine top gelmiş çocuklar oynuyorlar canımsıkılıyor bu duruma ama ne yapacan işte allahtan yamultmuyorlar.
Genelde benim arabalarımada böyle şeyler olur. Park halinde tıklarlar gelip evin önünde otorkta levye ile her yerini parçalayıp pert ederler, boyatırım yanlış boyarlar sonra ekstradan bir parça daha boyanmak zorunda kalır yandaki araba ben içindeyken dan diye kapısını benim kapıma vurur göçer vs vs vs... BEnde kendimi hep nazar diye avutuyorum... Ondan nazarlığa ihtiyacı olanlar bana gelsin çok sayıda mevcut... ÇEkemeyenler saolsun![]()
Valla Arkadaşlar Sizin Yazdıklarınızdan Sonra Şimdi Yarın Adama Çiziği Gösterince Utanırım Gibi bi his DoğduAma Ne Bilim Daha 3 Günlük Araç Çizilince bi Garip Oldum
bende arabayı ilk aldığımda sorunlar hep üst üste geldi.çizik,akü oksitlenmesi,far yanmaması gibi.şimdi taş gibi.nazara inan.kurbanınıda kes bence)
ben de iki ön kapılar da çizikler var arkadaşlar ya belli de bakınca araç mavi olduğundan yıkayınca göze çarpıyor. Belli ki birileri kapısını açarken çarpmı. hele biri bayağı derin ne yapmak gerek acaba göçük vs. yok ama boyayı sıyırmış.
çizik için de komple kapı da boyanmaz napsam bilemedim.
şu kalemli ciilalardan alsam faydası olur mu ki ya da başka çözümü var mı ki ?
Olur öyle ufak tefek şeyler hele benimde boya öyle bi can alıcı ki çok belli ediyor ya bazen çok canım sıkılıyor bazende amaaaan diyorum o anki ruh halinize bağlı yaniAma sonuçta arabada olsa bir eşyadır bir maldır candan önemli değil o yüzden canın saolsun Zafer kardeş..
![]()
Böyle şeyler can sıkıyo benim eski arabanın camına yazmışlar 'BENİ YIKA' diye bende yıkadım :=) kapının önüne çektim boya korumada vardı işil işil parlıyordu araba. Sonra ertesi gün depo kapağının ordan başlamış farın olduğu yere kadar anahtarı saplamış çizmişçok üzüldüm tarif edemem sırf bu yüzden sattım arabayı ama zarar ettim sonuçta adam o çizikle benim benim gece gündüz çalışıp kazandığım parayı resmen gasp etti.
Aracını sıfır alarak fabrikanın kapısından çıkarken kaza yapanlar mevcut.Büyük geçmiş olsun,ister istemez insanın morali bozuluyor.
Geçmiş olsun öncelikle. Allah daha beterinden saklasın...
İnançlarımız doğrultusunda ihmal edilmemesi gereken bir şey varki sahibi olduğumuz her şey için manevi bir ödeme yapmamız gerekmekte. kurban fitre zekat vs.
Benimde kesmem gereken kurbanım var ve arasıra akslikler bana hatırlatıyor kesmem gerektiğini![]()
Artık Fiorinolu
Çok geçmiş olsun Allah daha beterinden saklasın.. Benimde başımda böle bir olay var. Önceki aracımı (peug.206) aldığımın ertesi günü (24 saat geçmemişti) bi minibüsçü abi soldan çamurluğa vurmuştuBazen talihsizlikler olabiliyor.. Dediğim gibi daha beteri başımıza gelmesinde..
Doğru Sölüyorsunuz Allah Beterinden Saklasın.Bayiye Gittik Tutanak tuttuk Yarın SAbah Vericem Servise 2 gün sürüyormuş Onarım Cok Garip : )
kaskonuz varsa bi autokinge gösterin arkadaşlar,hem hasarsızlık indirimi korunuyor,hemde iyi iş çıkartıyorlar.Ben urfadakinden çok memnun kaldım.
Güzel ülkemin güzel insanları hele ki istanbul'da isen....Sen aman kapıyı kacırmıyım aman fazla yanasmayım derken adam DAAAN acıyor kapıyı...Çoook oluyor böyle olaylar..Gecenlerde park ettim yanıma biri daha yanaştı ben bekledim kapıyı acmadım ki acarken çarpışırız diye.Çok saygıdeğer(!)bir hanımefendi kucagındaki kuçukuçusu yla inmeye calısırken DAAAN ...sol kapımda cizgi oluştu..Biraz daha dikkat etseniz bu oluşmazdı dedim.Kadın "burası istanbul şekerim olur böle" dedi de benim hanımı zor tuttum...
Nazarlık de geç bence ..çünkü sen ne kadar dikkat edersen et , ailesi hakkında uzun ve hararetli şekilde yorum yapmak farz olmuş iyi aile cocukları hele ki istanbul da bihayli fazla..
Allah beterinden saklasın ..Gecmiş olsun.
Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. "Mustafa Kemal ATATÜRK"
geçmiş olsun. bende aracı aldığım üçüncü günü çizdirmiştm park ederken. nazarlık olarak kaldı. daha neler oldu üstüne. ilk olduğu zaman üzülüyor insan sonra unutuyor...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri