dizel aracı kötülemek gibi bir niyetim yok.ama ekonomik olmasından başka benzinli araçla kıyaslanacak hiç bir yeri yok dizel aracın.ben devamlı benzinli araç kullandıgım için dizele araca binince bana çok ağır ve hantal geldi.bu benim fikrim.
Printable View
dizel aracı kötülemek gibi bir niyetim yok.ama ekonomik olmasından başka benzinli araçla kıyaslanacak hiç bir yeri yok dizel aracın.ben devamlı benzinli araç kullandıgım için dizele araca binince bana çok ağır ve hantal geldi.bu benim fikrim.
Aslında 70000 den sonra kendini amorti edecekse normal bir kullanıcı için üzerini çiziyorum normal bir kullanıcı için ne kadar ekonomik oda ayrı bir tartışma konusu şirket arabaları yapıyor 200 250 bin onlar için ideal bu arabalar. Benzin seri abicim sen yeterki bas :) korkmadan biz bildiğimiz yoldan devam Ümit :cheers00:
dizel 10000 km yapsam dizel alırım performansı gayet güzel ayrıca yolda seri olmasının bir anlamı yok en azından rampada bayılmıyor tork benzinlilerle tartısılmaz sekilde harika
Siz alin benzinli turbolu araci sonra bakin gostergeye 10 lt/100 km ortalamayi gorunce ben ne yaptim diye vurun kafayi direksiyona durun :)
benzinli arabayı kaldırırken gaz vermeden kaldırabilirsiniz ama multijet motorlu bir arabayı kaldırırken motor devirini 2000 devirin altına düşürürseniz araba hantal olur ver bakim gazı araba hantalmı
eger yilda 20.000 den fazla yapiyorsan kesinlikle dizel derim ben
Konu sağlan horttt hatta hört olmuş ama benzin ucuz vergi az olsa dizele bakmam bile. Benzin candır. Turbo benzinlilerde dizelin koltuğunu salladırıyor daha şimdiden ilerde elektrikli araçlar revaçta olacak böyle bi tartışmada kalmayacak.
Aylık gelirim 10 bin tl olsa alırım honca civic benzinli ama aylık geliri belli olan insanlar için dizel ideal yeni nesil sonuçta rencide etmez asla. Ayrıca dizele alışmış insan benzine sıcak bakmıyor ne yazıkki :)