Engin bey bu konularda başarılı,3 lü stop çözümlemesini kullanmıştım kendisinin,bu işide çözer tahminim yakında
Engin bey bu konularda başarılı,3 lü stop çözümlemesini kullanmıştım kendisinin,bu işide çözer tahminim yakında
ben parklardada çamurluk sinyallerindede arka plaka aydınlatmasındada beyaz ampul kullanıyorum.. arıza ışığı filan yanmıyor.. ama ampulum ledli değil... linke tıklayın orada gördüğünüz ampullerden alın 7 ile 10 tl arası hemen hemen her aksesuarcıda bulabilirsinz
https://www.alisverisci.com/modules/..._66663_max.jpg
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
ön park ampülleri için 2 farklı led denedim ikisinde de aynı sonuç çıktı; sürekli olarak kırpışarak yanıyor, parkları kapatsanızda kırpışmaya devam ediyor. ben sorunu ampüllerde zannettim ikinci aldığım ledler philips'ti yine aynısı olunca olayın ampüllerden değil aracın elektrik sisteminden olduğu kanısına vardım.
parklara led takan bu kadar arkadaş nasıl yaptınız bu işi yoksa benim tesisatta kaçak falan mı var?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri