Alıntı pascal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar ilk olarak klimayı açtığım zaman ön taraftan gelen takur tukur sesleri sizlerle paylaşmak istiyorum. sanki böyle içerde taş yuwarlanıyormuşcasına sesler geliyor. ama sadece 2-3 saniye sürüyor sonra herşey normal. sizce nedir?

gelelim en ilginç sorunuma. büyük ihtimalle hiçbiriniz daha önce böyle bi sorunla karşılaşmamışsınızdır. kalkma noktasına yakın bi anda birden arabada müzik sesi artıyor ( büyük bi artış) sonra hız ibrem 140- 180 arası bi yerlere çıkıyor we sanki gaz weriyormuşcasına motordan ses geliyor. 1-2 saniye sürdükten sonra herşey yine normale dönüyor. bu bahsettiğim sorun çok nadir yaşanıyor ( şu ana kadar 2-3 kere yaşadım) fakat olunca insan noluyo laan oluyor. arabayı aksatan bi problem olarak görülmese de düşündürüyor.. yorumlarınız lütfen

herkese sewgiler

senin bahsettiğin bu devir ve km ibresinin birden artmasını bende yaşadım ama dert edilecek birşey değil serviste kısa sürede yeniden program yüklemesi ile hallediyolar.servise gitmişlen klimanı baktır derim bu kadar sesli çalışmıyor.