Öncelikle geçmiş olsun...
şimdi araç otomatik vitesmi yoksa manuel vites mi çünkü bu grande puntoların otomatik viteslerini ben bizzat gördüm bu bildiğimiz silecek motoru büyüklüğünde bir cihaz var çok hassas ve dandik diye adlandırabileceğim bir cihaz aracımda benimde ufak bir sorun olmuştu manuel vitese alıp giderken yolda 3.vitesten sonra arabayı boşa atıyordu kendi kendine götürdüm florya daki fiat servisine (özkar) sorunu o motorun bir parçasını değiştirerek çözmüşlerdi söylediklerine göre bu çok bilinmesede otomatik viteslerde kronik bir rahatsızlıkmış bir kaç arkadaştan daha aynı şeyi duymuştum ancak yapıldıktan sonra tekrar aynı şeyle karşı karşıya kalmadım ama sizin 2. kez aynı sorunla karşılaşmanız biraz morel bozucu birde yani aracın servise girip uzun süre çıkmadığını düşünecek olursak baya bi can sıkıcı bir durum ama siz kafanıza takmayın bence beylükdüzü birmotu tercih edin zaten parça değiştiyse illaki değişen parçanın garantisi vardır arabanın garantisi haricinde mutlaka değiştireceklerdir yada daha farklı bir uygulamaya gidilecektir...