Sayfa 2/2 İlkİlk 12
40 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Grande Punto'nun iç donanım parçaları 3 senelikmiş duyurulur

vedat çevik
    vtec368 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Arizona Bej
    Edilen teşekkür: 42

anıl araban 3 yaşına gelince anlarsın arkadaşların ne demek istediklerini

Ferhat Uzun
    ferhatgs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 FRT
    Edilen teşekkür: 16

öncelikle arkadaşım gecmiş olsun hakkını sonuna kadar aramanda sonuna kadar destekliyorum.
    yalnız bazı arkadaşlar VW demişler ama 7 aylık bir golfün tum kapı kollarının ve bilimum uzeri kaplı plastiklerin soyulduğunu bizzat yaşadık..cok kotu bir goruntu oluşturmustu.garantiden değiştirelim dedik kesinlikle kabul edilmedi.yani demek istediğim her markada olabilir.
    GP 1.3 multiJet 90bg triptronik Dynamic

Sertaç Sertaç
    smartmavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 445

Teknoloji ilerledikçe arabaların ömrü kısalıyor demek, ilginç bir saptama.

Ne derseniz deyin, ben hala arabamı kazı kazana benzetmek istemiyorum

atmaca615
    Ziyaretçi atmaca615 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı vtec368 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anıl araban 3 yaşına gelince anlarsın arkadaşların ne demek istediklerini
    Araç 2007 model ve araç 2007 modeldeykende 2007 yılında birkaç parçası değişmiş yani 3.yaşına geldikten sonra değişmeye başlamamış parçaları oyüzden illaki bütün grande puntolar 3. yaşını geçtikten sonra patır kütür dağılmaya başlıcak diye birşey yok öyle birşey zaten şuandada söz konusu değil şekil a örnek 1 arkadaşın arabası 2007 modelmiş ama hala yürüyor yani ozaman sıkıntı yok demektir...

rahim dal
    DAL1984 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 47

geçmiş olsun

rahim dal
    DAL1984 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 47

merhaba arkadasım bende aracımın iç dösemelerinden sikayetçiyim.su dökülse bile leke gibi kalıyor.çok kötü bi durum

murat akbaş
    muratx41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 123

Alıntı DAL1984 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadasım bende aracımın iç dösemelerinden sikayetçiyim.su dökülse bile leke gibi kalıyor.çok kötü bi durum

su dökmesen iyi olur bence

Fırat Serhat
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. demon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 234

Ne yaptınız arkadaşlar ya. Oyuncakmı bu 3 senede dökülsün. GP kötü bir araba değil.

--- ----
    ucuz ama zahmetli yakaryos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Niğde
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 1

ama ne kadar kötülesemde şunu söylemekte fayda var, merak ettim baktım;
    benim arabam grande punto diesel ve en alt konfigürasyon.
    aynı şekilde wolsvogen golf'un diesel ve en alt modeline,
    aynı şekilde benzinli punto ve golfün en alt modelleri arasında fiyat farkını araştırdım.
    aradaki fark tam 14.000 tl sabit , bu farka ben bir tane arabada eşime alırım ve puntomun ufak da olsa(100 tl ve benzeri) sıkıntıları ile ve düşük yakıt tüketimi ile kullanırım.

Fırat Serhat
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. demon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok

Erkan bey içinize sinmiyorsa satıp başka alternatiflere yönelin derim. İnsan sevmediği bir arabaya binmemeli zaruri değilse.
    Ama GP kötülediğiniz gibi kötü bir araç değil. Eksikleri var elbet. Ama bunlarda sınıfına uygun şeyler.

Yol sesi alması, Süspansiyon sisteminin sert olması ( Yol tutuşu gayet iyi ama ) gibi eksileri mevcut. Ama bu sınıfta her markada olağan şeyler bunlarda. bu arabanın 2006 modelleri var. Halada içi taş gibi olanları görüyoruz. Arabanın dökülmesi birazda kullanımla ilgili birşey.

Ferhat Uzun
    ferhatgs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 FRT
    Edilen teşekkür: 16

Alıntı demon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Erkan bey içinize sinmiyorsa satıp başka
    Ama GP kötülediğiniz gibi kötü bir araç değil. Eksikleri var elbet. Ama bunlarda sınıfına uygun şeyler.

Yol sesi alması, Süspansiyon sisteminin sert olması ( Yol tutuşu gayet iyi ama ) gibi eksileri mevcut. Ama bu sınıfta her markada olağan şeyler bunlarda. bu arabanın 2006 modelleri var. Halada içi taş gibi olanları görüyoruz. Arabanın dökülmesi birazda kullanımla ilgili birşey.

kesinlikle katılıyorum oyuncak değil bunlar bu kadar kotu olsun.benim arabam 2007 model..inşallah bir bulusma olurda gorebilirsiniz.cogu arkadasım ilk bindiginde sıfır zannediyor.tek sikayetim teyp dugmelerinin boyasının kalkması oda fiatla alakalı değil blaupunkt sagolsun..
    GP 1.3 multiJet 90bg triptronik Dynamic

HÜSEYİN SARIKAYA
    sarihuseyin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bolu
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    14 EV 989

Standart Merhaba.

<P>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp ; Aynı sorun bendede oldu.Ön yolcu cam otomatiğinin oturtuldugu bakalit tabla yerinden çıkı çıkıveriyordu.bozuk bir görüntü yapıyordu.derhal Bolu Fiat servisi Gümüş oto ya gittim .Sorunumu söyledim.Elektrikçi geldi.yerinden söktü.Parçayı içeri götürdü.taktı olmadı.tekrar gitti.geldi olmadı.Sonunda başardı.Güneşten tablanın veya kapı iç kaplama bakalitinin şeklinin bozulmuş olabileceğini söyledi.Ama sorunumu çözdü.karşılığındada herhanği bir ücret talep edilmedi.memnun kalarak ayrıldım.Umarım acısını daha sonra çıkarmazlar.</P>

HAKAN SABANCI
    karaduman forever... :) sabanci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Plaka
    35 AN 1933
    Edilen teşekkür: 403

benim aracım 2006 model yaklaşık 2 aydır bende ve allaha çok şükür hiç bir sorun yok ufak tefek iç tıkırtıların dışında ama yinede servise daha sık gidin bence...

Fırat Serhat
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok

Alıntı sabanci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim aracım 2006 model yaklaşık 2 aydır bende ve allaha çok şükür hiç bir sorun yok ufak tefek iç tıkırtıların dışında ama yinede servise daha sık gidin bence...
    Ufak tefek tıkırtlardan kastınız sizin arabada nedir bilemiyorum ama 2009 modelde olsa ufak tefek tıkırtılar bu arabada mevcut. Oda süspansiyon sisteminin sert olmasından kaynaklanıyor.

--- ----
    ucuz ama zahmetli yakaryos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Niğde
    Rengi
    Granit Gri

tabiki her arabada sıkıntı olabiliyor ama bizim arabada fazla olunca can sıktı, tabi aynı segmentte iyi araba isteniyorsa bir 14000 tl üste vermek gerekir buda gereksiz. 2 tıkırtı için araba satmayada gerek yok.
    yalnız benim anlayamadığım bazı arkadaşlar arabalarını öyle savunuyorki kendileriniFiatın patronuMarghetira Agnelli'nin oğlu John Elkann zannediyorum.
    o bu kadar arabalarını savunmuyordur herhalde. unutmayalım

sonuçta araba bir ürün fiat bir marka bizlerde birer tüketiciyiz. sonuçta üretim yapan firmaların 1. önceliği tüketici memnuyeti ve bu memnuyetin sağlanması için ürün ile çıkan sorunları, değişim mühendisliği ile tekrar oluşmasını önleyerek tüketici memnunuyetini maksimuma oluşturmaktır. bence bunları hatırlamakta fayda var. sonuçta kimseye arabasını bedava vermiyorlar tıkır tıkır nakit para sayıyoruz.

Fırat Serhat
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok

Lafın bana ise Fiat fabrikası benim babamın fabrikası değil. Yeri gelmiştir Fiat servisinde müdürle bile tartışığım olmuştur. Ben arabamı biliyorum. Kötü olduğuna inansam gelip burada yazmam bile direk gider satarım. Hakkımıda arayan bir insanımdır. Ben şu an için memnunum. Kullanımımda ona göre. Ben kasisten durarak geçiyorum, Yol bozuksa imkan varsa yolumu değiştiriyorum imkan yoksa çok yavaş gidiyorum. Lambur lumbur kullanıpta sonra benim arabamın her yerinden ses geliyor diyen adamda arabasını benimki ile bir tutmasın allah aşkına. Bakarsan bağ olur bakmazsan dağ olur.

ali Türkmen
    onn.off - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Granit Gri
    Edilen teşekkür: 774

Alıntı demon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lafın bana ise Fiat fabrikası benim babamın fabrikası değil. Yeri gelmiştir Fiat servisinde müdürle bile tartışığım olmuştur. Ben arabamı biliyorum. Kötü olduğuna inansam gelip burada yazmam bile direk gider satarım. Hakkımıda arayan bir insanımdır. Ben şu an için memnunum. Kullanımımda ona göre. Ben kasisten durarak geçiyorum, Yol bozuksa imkan varsa yolumu değiştiriyorum imkan yoksa çok yavaş gidiyorum. Lambur lumbur kullanıpta sonra benim arabamın her yerinden ses geliyor diyen adamda arabasını benimki ile bir tutmasın allah aşkına. Bakarsan bağ olur bakmazsan dağ olur.
    aynen katılıyorum Bakarsan bağ olur bakmazsan dağ olur
    ben yolda görüyorum o kasislerin üstünden adeta arabalar 70,80 KM hızla geçiyor eğer bir bilseler ne kadar zararı var suspansiyona sonrada benim araba dağıldı bu ne biçim marka dandik yaramaz diyorlar

18. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Özgür Özer
    ozgur51 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Niğde
    Rengi
    Vals Mavi
    Edilen teşekkür: 2

Bende de 2004 Punto var. Punto ilk çıktığında neyse hala o.. Her yerinden ses geliyor birini çözüyorum başka yerden geliyor. Yapmadığım masraf kalmadı. Punto alacaklar araştırmadan almasın. Bana sorarsanız kesinlikle almayın derim. Ucuz etin suyu kara oluyor. Bu sitede puntosunu çok seven arkadaşlar var!!! Zaten Punto alarak zarada olduklarını biliyorlar birde araçlarının değerinin düşüp te daha fazla zarar edeceklerinden korkuyorlar. Her fırsatta benim aracımda birşey yok şöyle güzel böyle iyi diye çırpınıyorlar. puntoyu kötüleyene ateş püskürüyorlar. Kısaca Fiatmı? Puntomu? uzak durun derim.

Mustafa Usta
    USTA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1096

Konuyu kim hortlatmış diye merakımdan girdim konuya,ilk mesaja istinaden bu fıkra iyi gider sanırım...

Bir gün nasrettin hoca ayakkabı satarken `6kağıt`6 kağıt`diye bağırıyormuş.
    Bir adam gelmiş ayakkabıyı almış. Sonra yağmur yağmış adam ayakkabının su gecirdigini görünce hocaya gider hoca bu ayakkabı su geciriyor der.
    Hoca: -Zaten diyorumya 6 kağıt

Cem *
    Realtime xnode - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 268

Ben de gıcırtı ve takırtılardan rahatsız olan biriyim ancak benim aracımda hiç ses yok. 2006 GP. Herhalde montajdan kaynaklanan şans veya benden önceki sahibi üzerinde uğraşmış bilemiyorum.
    Beneficium accipere libertatem est vendere

Sayfa 2/2 İlkİlk 12