Alıntı smartmavi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet bizim arabalar şans işi, kazı kazan gibi biraz... olur mu öyle şey yaw!

Orta çağda mı yaşıyoruz... Şans oyunları dışında geröek dünyada şans faktörü yoktur.

Siz hiç matematiğin 2+2 şansının dört olduğunu duydunuz mu? (kombinasyon ve permutasyon dışında)

Bir örnek daha,
trafik denetiminde polisler her dört arabada bir durduruyor mesela, o da size denk geldi.
Buna şans denemez. Bu uygulama yanlıştır. Keyfidir. İtiraz edebilirsiniz. Ben denedim, işe yaradı. (Tabii işe yarayacağını avukat arkadaş bir sohbette söylemişti)
Yok Yok ben sana hiç katılmıyorum abi aynen dediğim gibi tamamen şans işi böyle iş olmaz çünkü yani ya bende daha neler neler varda ben söylemek istemiyorum yani insanların aklı karışmasın diye gidin inin bakın yani arka bagaj kapağını açtığınızda sol tarafta stop lambasının yanından aşşaya doğru uzanan kaynak izine bir bakın birde sağ taraftan stop lambasından aşşaya doğru uzanan kaynak izine bir bakın arasında dağlar kadar fark var ben önce şüpelendim acaba parçasımı değişti diye gittim onuda söyledm onuda kabul etmediler ne kabul ediyorlar ne reddediyorlar nazik bir dille bizi bağlamaz defolun gidin diyorlar hangi servis olursa olsun ben ısrarcıyım yani şans işi bu iş