sönüyorsa sorun yok
sönmezse görüşelim
ama mesala yağını ölçebilirsin eksiklik varmı
şarzını da ölçtürebilirsin için rahat olsun diye
merhabalar! aracım multijet. son 2-3 günden beri dikkatimi çektide şarj ve yağ ışıkları daha geç sönmeye başladı! neden olabilir? yardımıcı olursanıza sewinirim...
sönüyorsa sorun yok
sönmezse görüşelim
ama mesala yağını ölçebilirsin eksiklik varmı
şarzını da ölçtürebilirsin için rahat olsun diye
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
yağ kontrol edin ve akünüzü baktırsanız iyi olur
seviye kontrol gerekli.
Gezgin Gp.
Benzer sıkıntı aldığımdan itibaren bende de var, araç çalışmaya başladıktan 2-3 saniye sonra sönüyor yağdanlık lambası. Servise sordum herhangi bir problem olmadığı söylendi.
Bendede yağ lambası biraz gecikme ile sönüyor.Söndüğü sürece problem yok sanırım.
Bunlar biraz gecikmeli sönebilir.Bence normal.Zaten kullanma kılavuzunda da belirtiliyordu bu durum sanırım,
Yağ lambasının geç sönmesi yağ filtresiyle de alakalı olabilir.Ancak sönüyorsa problem yoktur tabi...
benim merak ettigim konu acıldıgı icin simdi sormak istedigim birsey var . bbenzinli araclarda enjektor lambası yada motor arıza ısıgı mı diyelim o lamba sonuyormuydu sonmuyormuydu ben sanki ole bişey hatırlıyorum ama ne zamandır bakıyorum aracımın o lambası hic sonmuyor. marstan sonra sonuyor marstan once sonup marsa basıyorduk diye hatırlıyorum yanılıyormuuym acaba
Mustafa, yanlış hatırlıyorsunSarı motor şeklindeki ikaz lambası motor çalıştıktan sonra sönmeli.Yani motor çalışana kadar yanar.Bu normal...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri