Bu gün altı kösele ayakkabı giydim ve hiç çarpılmadım. Akşam eve geldiğimde markete giderken spor ayakkabılarımı giydim ve araçtan inerken yine çarpıldım.

Bir de bu gün sabah işe arabayla gittim. Dedim ya bir servise göstereyim diye her ihtimale karşı. Kırmızı ışıkta beklerken arkadan gelen bir halk otobüsü arkamdan sola döndü u dönüşü yapmak için, kornaya bastım öndeki araç ilerlesin diye çünkü çarpacak gibi geldi otobüs. öndeki araç ilerleyene kadar otobüsün sağ arkası benim aracın sol arkasına bir güzel sürttü ve otobüs şoförü hiç birşey olmamış gibi gitti. Kornaya filan bastım ama durmadı bir de el kol hareketi yaptı. Ben de polis çağırdım. Sonra da karakola gittim ve şikayetçi oldum. Allahtan plakasını aldım. Yarım gün uğraştım karakolda. Servise gittim sonra. Sol arka tamponda otobüsün boyasının (mavi) izleri çıkmıştı. pasta ile geçirdiler Tamponda ufak (1 cm) lik çizik var birde tamponun kaportaya birleşme yerinde kaportada hafif bir (2 cm) göcük. Arabanın boyası atmamış. Deli oldum. içim gitti. Düzelttirmeye kalksam ya boya atarsa diye korktum ve bıraktım. Ama habire gözüme batıyor. Deli olacağım ya. Ne öküzler var. Bir de kaçıp gidiyor.