Alıntı kartalli2001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
dualogic vites aracımı 40.000km bakımı için servise bıraktım, bugün servisten aradılar ve aracımın debriyaj baskı balatasının değişmesi gerektiğini söylediler. araç garanti kapsamında olduğundan bunun da garantili olması gerektiğini söylediğimde debriyaj balatasının garanti dışı olduğunu söylediler. 615 tl gibi bir fiyat söylediler diğer ücretlerle (40bin bakımı ve spoiler değişimi) toplam fatura 1.300 tl olacak.
sizlere sorularım arkadaşlar
1-debriyaj baskı balata değişimi gerçekten garanti dışımıdır?
2-bu fiyat nasıl?
3-madem garanti dışı diyorlar dışarıdan bir yere daha ucuza yaptırabilirmiyim ve yaptırırsam doğru olurmu? (anadolu yakasında neresi iyidir mesala)

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
1-Araç 40bin kmde olduğu için Garantiye gireceğini sanmıyorum. Sonuçta kullanım sonucu yıpranma mevcut. Bu arada çabuk bitmiş? Aracınız ilk kalkışta titreme yapıyor mu?veya vites geçişlerinde olağan dışı bir sarsıntı hissettiniz mi?
2-Forumda değişen bir arkadaş fiyatlarını yazmıştı. Arama yaparsanız ona verdikleri fiyatı görebilirsiniz.
3-Dualogic şanzıman yapısı farklı olduğu için bence özel servislerde kendinizi riske atmayın.

Ben kendi aracımı sürekli olarak Yetkili servis Kırmak otoya götürüyorum. Oradan da fiyat alabilirsiniz?(Tabi diğer servislerden de)