Cevap: Otomatik vites sorunu
Alıntı:
gemlikli_55 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar aynı uyari bende defalarca aldım .servis smarta bağladı hataları sildi ama kısa süre sorunsuz kullandım ama 1 ay sonra tekrarladı araba sabah motor soğukken günde 1 kez olmak kaydı ile bu uyarıyı verip 1 kez boşa atıyordu sonra sorunsuz gün içinde kullanırdık sorunsuz calışırdı ve servis bana baskı balata bitik dedi baskı değişirken volanında bittiği tesbit ettik ve değiştirdik.su an sorun yok aracımda uyarı vermıyor daha
hakan aracında kalkarken gaza bastığında birden ayagını cektiğinde lak lak veya tak tak :) diye ses geliyormu bu ses bende değişim oncesi vardı simdi yok bu seside dikkate al bence incele bakalı aracını
bu sorun şuan bendekinin aynısı :((( gazdan ayağımı çektiğimde de o ses geliyor... baskı balatayı değiştirsek düzelir mi diyorsunuz aydın bey?
Cevap: Otomatik vites sorunu
Herkese merhaba,
2010 model 80.000 de fiat grande puntom var triptonik vites araç yolda giderken 3. vitesten yukarı çıkmak istediğinde tabi her zaman değil arada oluyor bu 'N' moduna atıyor ve duruyor istop edip yeniden çalıştırdığımda normale dönüyor bazende istop etsem bile 500 metre sonra terkar 'N' moduna geçiyor. Ümraniyede FİAT servisine götürdüm test sürüşü yaptılar araçta tık yok arza oluşmadı devamında bana vites robotunu değiştirelim tamamen sorun çözülsün dediler ne kadar dedim 7.000 tl denildi yaptırmadım. Araç kendisini 'N' moduna attığında ekranda uyarı işaretine yanmıyor. Sonrasında Bosch servisine götürdüm tanıdığımız araç halen orda 3 gündür bakılıyor aynı sorunu yaşayan ve kalıcı çözüm bulabilen var ise eğer yardım edebilir mi? Teşekkürler