Kaç yıllarında özel söförlük yapıyordu kaan![]()
dedem özel şoförlük yapıyordu sürekli x5 x3 520 730 320 bu tip arabalara biniyordueskiyle pek alakası yok yani
ama sevmiyor işte
![]()
Kaç yıllarında özel söförlük yapıyordu kaan![]()
gçen sene bıraktı işi ama halaa çağırdıkları zaman gidiyor. bakmayın dedem dediğime daha gençtir kendisi![]()
Şehir içi sürekli açık.
Şehir dşına çıktığımda aklıma gelirse kapatıyorum.
Araci aldigimdan bu yana acik (2009 agustos). Benden once degisimi de yok ve en ufak sorun cikmadi.
ben sadece park yaparken acıyorum sankı trafıkte elımden kayıp gıdecek hıssı verıyor dıreksıyonun sertlıgı hıssedeyımkı kontrol bende olsun bu arada gecen agustosta arkasın bırısı cıty yakıt tuketımının % 10 artmasına neden oluyor dedıgınden bugune kapalı dogrulugu varmı yakıt ıle bır alakası beyler va bayanlar ??
serdar kardes cıty acıkken kullanmadıgım ıcın ne kadar yakıyor kapalıyken ne kadar yakıyor bır fıkrım yok ama sunu aklımdan gecırdım klıma motordan guc alıyor yanlıs bılmıyor ısem ve bundan oturu yakıt tuketımı artıyor cıty de motrodan guc almıyormu ozaman cıty dede yakıt artmazmı yanlısmı dusunuyorum arkadaslar ?
ben de city de kullanmadım hiç valla bu kadar övdünüz gidip kullanıcam şimdi merak ettim![]()
Zayıf akülü araç yakıtı çokmu yakıyor bumudur yani
Konu döndü dolaştı yakıt konusuna dayandı..bedava yaşıyoruz bedava
Yakında Fred Çakmaktaş gibi araçların altını açtıracak insanlar![]()
denedim tabi ama mesafe gitmedim elimden kaycak gibi ne bilim oyuncak gibi geldi dönüşleri fln ayarlayamam diye düşündüm şimdi baktım herkes ciddi ciddi sürekli kullanıyo
valla kesin denicem birazdan boş bi arazi bulupnazik davranmam yeterli olur herhalde
ne diyorsun eliftabi geri sayım bittikten sonra gözün bişi görmez oldu ondandır ondan
aslında evet öyle zayıf aküyü doldurmak için alternatör tam kasma ile çalışır buda motoru zorlar çok çok bişi fark etmesede yakıtta fazla yakıma sebep olabilir. bknz Farlar açık rölanti düşer gibi olur tekrar çıkar anlık akü zayıflar ve sarj yük biner motoru keser![]()
aslında çok şey görür oldu ne yapacağını şaşırdı bu kararsızlık onadandır ondan![]()
bu city gecelerin kara kabusu oldu her yazı okudukça arabaya binince diyorum bozuldu ha bozulacak ha aman dikkat et peki bir soru şuan bendeki araçda bi sorun yok, desemki servise ben bu işten tedirgin oldum değişim talebini danışmanızı istiyorum sonuç ne olur acaba ?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri