ucuz lastik tavsiye etmem ama bütcen oysa yapcak bişey yok en azından eski lastikten iyidir.
en iyi performasn hem ucuz hem iyi kumho al derim
ben de lastikleri bugün değiştirdim. Baya fiyat araştırması yaptım.
185/65/15
Pirelli P4 cinturato:110
Lassa :130
Michelin:157
Continental:140
Goodyear:160
Petlas:97
Sava:95
Kumho:95
Tabi düşük hız ve yük şartlarına uyan (daha uygun fiyatlı) lastikleri araştırdım. Hiç kampanya bulamadım. Hiç indirim alamadım. Gittim sava taktırdım. biraz hız ve viraj testi yaptım. Gayet iyi şuan için.
bu gidişle bende sportiva alıcam 90 liraya yada alamıyacağım suan.gercekten cok pahalı cunkü.kumho ya rastlamadım hiç bursada nerede satıldıgını bilen var mı acaba.kampanyalı lastik filan yada.aracı cok suratlı kullanana bırı degılım aslında cok da gezmem arabayla.fikri olan var mı?
lassa fiyat & performans bakımından uygun olduğu için. kendilerini iyi bir şekilde geliştirdiler ve kaliteli lastik üretimi yapıyorlar.
orta sertlikte diyebilirz. bu yüzden yuvarlanma direnci ve sesi biraz yüksek ama abartılı değil.
Kolayca deforme olmuyor. balon ya da bir sene içinde sertleşme yapmıyor
Islak fren ve hakimiyeti gayet iyi.
tam hatırlamıyorum pirellinin yada lassanın ürettiği bir lastik olan FATE güzel babam kış lastikleri kullanıyor o kadar karda bile hiç yolda bırakmadı üstelik geçen kış taktırmıştık hala kullanıyoçok uygun fiyatı biz 4 tanesini 300 liraya almıştık tanesi 75 liraya geliyor
pirellinin fiyatı uygun aslında ama sert lastik oldugu soylenır hep.
diğerlerine göre sert ama gayet güzel lastik dediğim gibi 2 kıştır kullanıyo+geçen yazda kullandı yaklaşık 40.000 km olmuştur
Ben dün petlas aldım yazlık tanesi 95 ten ilk izlenimlerim yol sesinde bir azalma oldu fren mesafesi gayet başarılı abs devreye girmeden duruyor
Pirelli nin sertleşme ve balans yapma sorunları mevcut, hiçbir kullandığım pirelli den memnun kalmadım, geçen yıl yaptığım kazada 25 metre fren izi ölçüldü,oysa lastik dişleri gayet iyi görünüyordu.
arakdaşalr preillini özellikle marketlerde satılan lastiklerinden uzak durun tamam ucuz ama sonuçta hayatımız 4 lastik üstünde .çok sert yol tutmayan lastiktir özellikle p3000
Kalite ve yol tutuş istiyorsan Bridgestone Turanza ER300 185-60-15![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
bristone a alternatif bence lassa impetus revo 2
abi valla daha tam 2 yıl olmadan arcın üstündeki orjinal gelen prelli p300 çıkardım dişleri aynı duruyordu ama ne yol yuyuş vardı nede konfor.
zaten marketlerdekinlerdne uzak dur dedim.yüksek versiyonları testlerden iyi puanlar alıyor ama eski ucuzlar gt2den farksız
evet prelli ses yapıyor olabilir ama ne michelin ne goodyear ne brigstone ülkemiz koşullarına pirelliden daha uygun değil..
sert lastik olmasından dolayı çabuk deforme olmuyor ve özellikle son serisi cinturato lar ortalama kullanımla 60.000 km garanti ediyor.
Şu ana kadar pirelli ve goodyear kullandım ikiside iyi lastik ama taşı çukuru bol memleketimde pirelliyi tek geçerim.
arkadaslar ben ıkı adet 185/65/15 buldum.onları arkaya takacagım.önler 175/65/15 ebadında kalacak diye dusunuyordum ama arkalarada alıcam aynı brıdstonlardan.forum da problem yAratabılır denıyor teknık acıdan
100 km geçmeden gidersen hiç bir sorun olmaz ama yağışlı havalarda önden kayma yapabilir.
anladıgım kadarıyla cok riske etmemek lazım.bu hafta yogunum ama haftaya ılk ısım lastık olcak.sitede fazla lastıgı olan varsa alabılırım aslında..185/65/15 ebadında
volkan bridgstone ları kaca ve nerden aldın?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri