xenon ile beyin arasındaki kabloları bir kontrol edin
eğer düzelmezse ya ampül yada beyinde problem vardır
iyi geceler arkadaşlar.Biraz önce işim nedeniyle dışarı çıkmıştım bir de ne göreyim sol farım yanmıyor.Farlarım xenon.Kapattım açtım,stop ettim falan derken bir türlü yanmadı.Farın oradan cızzz diye elektirik sesi gibi bir ses geliyordu.Sorun ne olabilir acaba.Bana yardımcı olursanız sevinirim.
xenon ile beyin arasındaki kabloları bir kontrol edin
eğer düzelmezse ya ampül yada beyinde problem vardır
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Bugün benimde başıma aynı şey geldi benim de sol taraf yanmıyordu yaklaşık bi 70-80 kez aç kapadan sonra çalıştı tesadüfen servisteydim elektrikçiyi çağırıp sorduk %90 ampüldendir dedi ne kadar doğru bilemicem
Konu JASMINE tarafından (02/03/2010 Saat 19:54 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.
Büyük ihtimal piyasada satılan çakma xenon farlardan bir müddet sonra pırpır yapmayada başlamıştır büyük ihtimal..Ne kadara takmıştınız fiyatından yola çıkabilirz..Çünkü kaliteli xenonlara kolay kolay birşey olmuyor..Ki femoli 2-3 senedir sorunsuz kullanıyor galiba..
sahteler güçsüz gerçekler güçlü yanıyor İkiside 35 w ama
Muhtemelen ampulunüz patlamıştır ..
Bugün aracı aldığım abiyi aradım.Xenonları almanyadan almış taktırmış ama markasını hatırlamıyor.Bende baya uğraştım xenon parçalarının üzerine baktım marka yazmıyor.Xenonumun markasını nasıl bulabilirim acaba.nasıl anlıcaz? beyinde advanced 12 w falan yazıor.
1-Soldaki beyne sağdaki ampulu takıp dene
2-Soldaki ampul dursun sağdaki beyni sola tak
Arızanın nerden oluştuğu hakkında kesin fikir verir![]()
Sevgili mehmet xenonun markasını ne yapacaksınkitanıdığın bir yere git ampulunü değiştir , bak bakalım ondanmı değilse balansı değiştirirsin oda olmazsa yeni bir xenon alıp takarsın
![]()
GPtuning
Mehmet abi benim puntoda önceden xenon varmıs sayende farketmiştim,1 adet cyclone xenon beyni var sağ tarafta sökmeyi unutmuşlar hatırlarsın belki.. Şimdi xenon almaya niyetlendim ve aklımda şöyle bir soru var : o kalan parça calışıyorsa kullanabilirmiyim yani aynı markayı alsam (sağ beyni hariç aynı kelvinde) kárım olurmu ?
ya birde h1 h2 h4 h11 ne anlama geliyor arkadaşlar?
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
sorun balastaymış balastı değiştirdim 75 kağıda...herşey için çok sağolun
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri