https://forum.grandepuntotr.com/tekn...iltresi-2.html
burdan bakabılırsın
Fílitrenin tam yerini gosteren bi foto koyun allah rizasi icin...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE VE DEDİRTENE !
https://forum.grandepuntotr.com/tekn...iltresi-2.html
burdan bakabılırsın
I ' m c a p u l i n g . . .
benim kapağında üst tırnağı kırıldı elektirik bantıyla güzelce yapıştırdım taş gibi oldu
kilimayı sonuna kadar açıyorum kapağın çevresinden hava felan gelmiyor
GRANDE PUNTO 1.4 FİRE ACTİVE 77 BG 3K
polen filtresi ni değiştirmek kolay aslında.sadece biraz dikkat gerektiriyor.filtre nerede derseniz; yolcu koltuğunun sol ayak yanındaki tırnaklı kapağı bir tornavida ile kaldırarak çıkarın.
-sırt üstü uzanarak dip kısımda yukarıya doğru bakın.
-orada üzeri baklava dilimi desenli siyah renk yukarıya doğru ince uzun bir kapak var.
-alttaki tırnağını kaldırarak kapağı kendinize doğru çekin.
-polen filtresi karşınızda..takarken üfleme yönüne dikkat edin.filtre de bu belirtilmiştir.eskiyi çıkarırken bu yöne dikkat edin.
-yeni filtreyi biraz maharetle önce üst tarafından yuvanın içine doğru gönderin.
-iyice girdikten sonra siyah kapağ önce alttaki tırnağı takıp üstten bastırın.tırnağı kırmamaya özen gösterin.
-sonrada ilk söktüğünüz siyağ kapağı takın.bu işlem 10 dakika sürmüyor.
serviste kaç paraya taktıkları önemli değil.insan kendisi yapınca daha zevkli oluyor.kolay gelsin..
teşekkürler Ahmet bilgi için. bu arada hemşomsun![]()
Eski konu ama benden önceki sahibinin götürdüğü yetkili serviste 500 ün filtresi ellerinde olmadığı için en benzeyen bravanınkini makasla kesip resmen içine tıkmışlar eyri büyrü ve kapakta yarım açık şekilde takılıydı vidalarda yok tabi,diyecek bilmyrm servise sadece cihaza bağlamaya gidilir,malzemeni alıp gideceksin sanayide bi ustaya hem gözünün önünde yapıyo hem ucuz hem sağlam sorun çıkarsada muattabında oluo karşında
Genelde işlem yapılırken başında olunmadığı zamanlarda bu tarz özveri isteyen işlerde sorun olabiliyor. Genelde deneyimsiz kişiler bu şekilde basit işleri yapıyorlar sonu malum.
Ben 6 ayda bir kendi aracımın hava ve polen filtrelerini değiştiriyorum. Toplam max 20 tl'ye mal oluyor ve özellikle klima performansı artıyor.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri