arkadaşlar sizden ricam, lütfen beyaz ampül takmayın, belki size göre harika görünüyor olabilir yada harika aydınlatıyor gibi de gelebilir ancak unutmayın karşıdan gelen aracın sürücüsünün gözlerini rahatsız eden ışık hem onu ve aracındakilerin hem de sizin ve sizin sevdiklerinizin canına mal olabilir,
ne xenon(orjinal de olmayıp sonradan yan sanayi hesabı taktırılan) ne de mavi ampül, kesinlikle takmayın, valla meclise bile yazmayı düşünüyorum, kesinlikle yasaklanmalı, çok rahatsızlık verici, ben gördüklerimin kulağını çınlatıyorum, bi düşünün insan gözü yapı olarak zaten beyaz ışığa ters, -daylight- gün ışığı denilen renk en uygun renk, zaten tam beyaz yada mavi olursa özellikle yağışlı havalarda görüş çok düşer çünkü o frekanstaki(renkteki) ışığın emilimi çok yüksek olur, yağışta da görmek istiyorum dersenir daha yüksek güçlü ampül takasınız (neredeyse 2 katı kadar olmalı aynı netlik için) bu sefer normal günlerde karşıdakini kör edersiniz... lütfen kimse yanlış anlamasın ama yurtdışında bunun kontrolü ve cezası çok daha sert en azından amerikada öle , lütfen daha duyarlı olalım
NOT: Coşkun abi sen bari böle yazma bak millet sonra gaza gelcek "Coşkun abi yapıyosa biz de yaparız" dicek sonra hiçbirimiz bişey göremicez, uçak projektörüyle gezcez mazallah

Yer imleri