Alıntı kara kız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
3 senedir HID MARKA xenon kullanıyorum h,ç bir sorun yaşamadım..ama far ayarımı 0 a çıkarttığım anda sellektörler gelmeye başlıyor..zaman zaman far ayarını 2. konuma getiriyorumm..muayne için xenonlarımı çıkarttığımda inanın yolumu göremedim alışınca gercekten normal ampullerle kör olduğumu düşündüm..şapkalı ampül alırsan yayılmayı bir nevze daha engellersin..fakat şapkalı xenonlarında ust tarafındakı metal parça ısınarak farın iç yapısını bozuyor..ampülün dibi ver farın içtarafının rengini matlaştırıyor..bir çok arkadaşda gördüm oyuzden şapkasız kullan derimm..
Teşekkür ederim ; muayene de o kadar sorun çıkıyormu hakkaten ??

Alıntı bravo_sercan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Mercekler çokmu pahalı abi ya :s after market olanlar 50 tl gibi bi rakam duymuştum bi arkadaştan ne kadar dogru bilmiyorum.
bu arada bende 2çift 8binlik var ve mercekli far ayarıda en dipte 0 da. şuana kadar hiç bi ters tepki almadım trafikte..
Ama senin merceklerin var işte Bizimkilere sonradan mercek takılabilmesi için ayrıca farların silikonlarından açılması gerekiyor , yada mercekli far almam gerekiyor ki onlarında çifti 200 tl bildiğim kadarıyla ve görüntüleri de -bence- pek hoş sayılmaz..