peki 3 kapı emo larda da oluyorumu bu olay yaw merak ettim :confused:
Çok güzel bi özellik dynamic lerdede olsa tam olucakmış![]()
peki 3 kapı emo larda da oluyorumu bu olay yaw merak ettim :confused:
Demon Driver|Damien|
kendi arabanda denesene
bizde olsa 3 kapı emotion denerdik![]()
1.3 Multijet 90 hp ve turruncuuu
Tolga
bende oluyor hem sky domu kapatıyor hem ön cam hem arka hemide emret sahip diyo yaaa
denicem de işteyim şu an akşam eve gidene kadar beklemek istemeidm![]()
Demon Driver|Damien|
benimki terliklerimi bile getiriyor naber iyi eğitememissin he he
abi gene geyiğe sarmış konu yaw dikkat edelim lütfen konunu dağılmaması açısından !!!
Demon Driver|Damien|
haklısın arkadaşım
şu cam motorunun programlanabildiği tam bir netlik kazansa kim dir bunu kesin bilen illaha biz mi açıp bakalım yok mu hiç açan yapan yaptıran
1.3 Multijet 90 hp ve turruncuuu
Tolga
evet bende merak ettim bu özelliği dynamic araçlara nasıl uyguluyabilirz. bilgisi olan.
***GFB***
sonradan takılabilen cam kaldırma modülleri işe yaramazmı ben sky dome düşünüyorum camlar belki serviste halledilirde
bahsettiğiniz şey kapıları kitlediğinizde açık olan camların kapanması özelliğiyse onu ben yatprıdım skydome dahil kapatıyo kitleyince ama burdaki cam açma olayından bashediyosanız onu bilemicem
Demon Driver|Damien|
abi kadıköyde bi oto elektrikçisine yaptırdım 80 lira verdim sağ sağkapının içini bi modül taktılar kilitleme tuşuna basında önce sağ cam 5 sn sonra sol cam 5 sn sonra skydome kapanıyo
Demon Driver|Damien|
peki sky dome tamamen açıkken komplemi yoksa sadece yarım mı kapanıyor
komple kapanıyo sonun kadar da açık olsa kademesini önemsemiyo yani
Demon Driver|Damien|
ardadaşlar benimde emotion ama uzaktan kumandayı kullanarak camları açıp kapatamıyorum![]()
Çağlar öğle olmaması lazım, benimde bildiğim bütün emotion larda var bu özellik, camları açmak için kapı açma düğmesine sürekli basman lazım kapatmak içinde kapatma düğmesine sürekli basman lazım,
CAmlar açılırken açılma seviyesinide ayarlıyabilirsin ayrıca, aynı şeklide kapatırkende kapanma seviyesini ayarlıyabilirsin
3 kapılarda yok !!!!!!!!!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri